Hier beginnnen

De WordPress thema directory wordt door miljoenen WordPress gebruikers over de hele wereld gebruikt. Thema's in de directory zijn te downloaden vanaf WordPress.org en WordPress gebruikers kunnen deze ook direct installeren via hun WordPress dashboard.

Als je je thema host op WordPress.org krijg je:

Het doel van de thema catalogus is niet het aanbieden van alle thema's ter wereld, maar het aanbieden van de beste open source WordPress thema's. Thema's die op WordPress.org gehost worden, voldoen aan dezelfde vrijheden voor gebruikers als WordPress zelf; ze zijn 100% GPL of compatibel.

Richtlijnen & bronnen

Om voor WordPress gebruikers een goede ervaring te garanderen wordt elk thema in de directory beoordeeld door het Theme Review team. Bekijk het richtlijnen voordat je je thema upload.

Thema's van websites die niet-GPL (of compatibele) thema's ondersteunen of die niet aan de thema review richtlijnen voldoen, zullen niet worden goedgekeurd.

Je thema zal worden nagekeken met behulp van de Thema unit test data. Test je thema voor het uploaden eerst met deze voorbeeld gegevens.

Meer informatie voor thema ontwikkelaars kan worden gevonden in the Theme Developer Handbook.

Gebruik het thema's en templates forum voor vragen over het ontwikkelen van thema's.

Jouw thema uploaden