WordPress.org

Theme Directory

Alle thema’s

Commercieel ondersteunde GPL thema’s

Commercieel ondersteunde GPL thema's

Hoewel onze catalogus vol staat met fantastische thema's, zijn er soms mensen die liever iets gebruiken waarvan ze weten dat er ondersteuning bij zit, en die het niet erg vinden om daar voor te betalen. De GPL schrijft niet voordat alles gratis moet zijn, alleen dat software de vrijheid om het te gebruiken niet mag beperken.

Dat in gedachten houdend hebben we een overzicht gemaakt van bedrijven die GPL thema's met extra, betaalde, diensten aanbieden. Enkele zullen betaalde toegang vragen, andere zijn lidmaatschap websites en anderen geven je het thema gratis en vragen alleen geld voor ondersteuning. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat de mensen er achter geloven in open source, WordPress en de GPL licentie.

Wil je jouw bedrijf op deze lijst zien? Bekijk de vereisten.

Thema's lijst

Als je in deze lijst opgenomen wilt worden, stuur dan je informatie naar info apenstaartje wordpress punt org. Om opgenomen te worden moet je:

  • 100% GPL thema's maken, inclusief afbeeldingen en CSS.
  • Je moet ten minste één thema in de WordPress.org thema directory hebben die actief wordt onderhouden (d.w.z. bijgewerkt in het afgelopen jaar).
  • Hebben professionele support opties en optioneel aanpassingen.
  • Een complete, goed ontworpen, bijgewerkte en professioneel ogende website hebben.
  • Een accuraat e-mailadres opgeven waarop wij contact met je kunnen opnemen mocht dat nodig zijn.
  • Een haiku (5-7-5) over jezelf schrijven die wordt toegevoegd.