Contact

Indien je hulp zoekt voor je WordPress website verwijzen we je graag door het forum. Daar zal iemand je zeker verder kunnen helpen.

Vragen over WordPress.org websites

Vanaf het moment dat je WordPress hebt gedownload ligt de eindverantwoordelijkheid van de werking hiervan bij jou en/of je hostingbedrijf. Dit betekent concreet dat we je niet kunnen helpen met de volgende vragen:

  • Wachtwoorden kwijt (vraag je hostingbedrijf)  
  • Wanneer jouw content illegaal gekopieerd wordt (neem contact op met betreffende site)
  • Heb je vragen over de software en werking van WordPress.org, gaat er iets mis of zoek je een oplossing voor je probleem?
    Dan is het forum de juiste plek.

Je vraag omtrent WordPress.org kun je stellen de forums:

Heb je een website op WordPress.com?

Helaas kunnen wij je hier dan niet helpen. WordPress.com is een dienst van het bedrijf Automattic. Wij hebben het enkel over de organisatie van versie die je zelf kunt downloaden en installeren (WordPress.org). Heb je vragen over websites die onderdeel zijn van WordPress.com dan kun je deze hier kwijt:

Slack communicatie

Naast verschillende meetups heeft de Belgische WordPress community ook een eigen Slack workspace: https://wordpressbelgium.slack.com/. Slack wordt voornamelijk voor discussie en kennisdeling gebruikt. Ook verloopt alle communicatie over de organisatie van meetups en WordCamps op Slack. Het vertaalproject (nl-be en fr-be) hebben op de Slack ook hun eigen team channels. (respectievelijk #polyglots_nl-be en #polyglots_fr-be)

Via https://wpbelgium.be/slack/ kan je je inschrijven. Bezoek ook de website https://wpbelgium.be voor alle nieuwsberichten binnen de Belgische community en wordt zelf ook lid, iedereen is welkom!