Advanced Editor Tools

Beschrijving

Advanced Editor Tools (voorheen TinyMCE Advanced) introduceert een “Classic Paragraph” blok voor de blok-editor (Gutenberg).
Als je nog niet helemaal klaar bent om over te schakelen naar de blok-editor, of als je plugins hebt die daar (nog) niet kunnen worden gebruikt, is het gebruik van het classic paragraaf blok je beste optie. Hiermee kun je de vertrouwde TinyMCE editor blijven gebruiken voor de meeste taken en tegelijkertijd kun je volledige toegang krijgen tot alle blokken en nieuwe functies in de blok-editor.

Versie 5.5 blijft verbeteren en verbeteren van de nieuwe functies geïntroduceerd in versie 5.0 van TinyMCE Advanced. Het bevat een verbeterde knop ‘Opmaak wissen’, verschillende geavanceerde instellingen voor tabellen en het importeren en exporteren van de instellingen naar een bestand.

Als je de vorige (“klassieke”) editor in WordPress 5.0 en nieuwer wilt blijven gebruiken, heeft deze plugin een optie om de nieuwe editor te vervangen door de vorige. Als je liever naast elkaar toegang hebt tot beide editors of jouw gebruikers de mogelijkheid geeft om van editors te wisselen, is het beter om de Classic Editor plugin te installeren. Advanced Editor Tools is volledig compatibel met de klassieke editor plugin en soortgelijke plugins die het gebruik van de vorige WordPress editor herstellen.

Zoals altijd kan je met deze plugin de knoppen toevoegen, verwijderen en rangschikken die worden getoond op de visuele editor werkbalk in de klassieke paragraaf en klassieke blokken in de blok-editor en in de klassieke editor (wanneer deze wordt ingeschakeld door een plugin). Daar kan je maximaal vier rijen knoppen configureren, waaronder lettertype groottes, lettertypefamilie, tekst en achtergrondkleuren, tabellen enz.

Het bevat 15 plugins voor TinyMCE die automatisch zijn ingeschakeld of uitgeschakeld, afhankelijk van de knoppen die je hebt gekozen.
Daarnaast voegt deze plugin opties toe voor het houden van de paragraaf tags in de tekst modus en het importeren van de CSS klassen uit de editor-style.css van het thema.

Enkele van de functies die door deze plugin zijn toegevoegd

 • “Klassieke paragraaf” blok dat kan worden gebruikt in plaats van of samen met de standaard paragraaf blok.
 • Een optie om het klassieke paragraaf of klassieke blok in te stellen als het standaardblok in de blok-editor.
 • Ondersteunt het converteren van de meeste standaardblokken naar klassieke paragrafen en van klassieke paragrafen terug naar de standaardblokken.
 • Ondersteuning voor het maken en bewerken van tabellen in de Klassieke blokken en de klassieke editor.
 • Meer opties bij het invoegen van lijsten in de klassieke blokken en de klassieke editor.
 • Zoeken en vervangen in de klassieke blokken en de klassieke editor.
 • Mogelijkheid om lettertype familie en lettertype groottes in te stellen in de klassieke blokken en de klassieke editor.
 • En vele anderen.

Privacy

Advanced Editor Tools verzamelt of bewaart geen gebruiker gerelateerde gegevens. Het plaatst geen cookies en maakt geen verbinding met websites van derden. Het maakt alleen gebruik van functionaliteit die beschikbaar is in WordPress, en in de TinyMCE editor.

In die zin heeft Advanced Editor Tools op geen enkele manier invloed op de privacy van je website.

Schermafbeeldingen

 • Rich-tekst toolbar.
 • Rich-tekst werkbalk en extra opmaak knoppen in de inspector (zijbalk).
 • Vele van de knoppen kunnen verplaatst worden van de opmaak sectie naar de inspector.
 • Converteer de inhoud van de klassieke paragraaf blok in verschillende aparte alinea blokken.
 • Converteer verschillende paragraaf blokken naar een klassieke paragraaf blok.
 • Instellingen voor de rich-tekst werkbalk en de aanvullende opmaak sectie in de inspector.
 • Instellingen voor de werkbalken in klassieke paragraaf en klassieke blokken.
 • Extra opties.
 • Geavanceerde instellingen voor tabellen.

Installatie

Als handmatige installatie vereist is, zorg er dan voor dat de plugin bestanden zich in een map met de naam “tinymce-advanced” (niet twee geneste mappen) in de Map WordPress plugins bevinden, meestal “wp-content/plugins”.

FAQ

Ik zie een fout als: “Kan geen plugin van url laden…”

Deze fouten worden meestal veroorzaakt doordat het bestand in kwestie wordt geblokkeerd door een beveiligingsinstelling op de server, of (zelden) door caching problemen of verkeerde rechten.

De eerste stap om dit te debuggen is om te proberen het bestand rechtstreeks in de browser te openen (d.w.z. de URL kopiëren en plakken in de browser en op Enter drukken).

Als je het bestand (dat is meestal minified JS, dus het is allemaal op een lijn)ziet is de kans groot dat het een soort van caching probleem was dat nu is opgelost. Probeer de editor opnieuw te gebruiken.

Als je een HTTP fout (zoals 403 of 500) ziet het beste zijn om contact op te nemen met jouw web hosting bedrijf voor hulp. In sommige gevallen kan het verwijderen en opnieuw installeren van de plugin helpen.

Tabellen zien er anders uit (inline stijlen ontbreken) wanneer ik een tabel invoeg

Zie de nieuwe (vanaf versie 5.2.0) geavanceerde instellingen voor tabellen. Het is mogelijk om het gebruik van inline stijlen voor tabellen uit te schakelen, maar dat zou de tabel niet-resizable in de editor. Als de geavanceerde tabbladen op de tabel rij en kolom dialogen zijn ingeschakeld (standaard), is het nog steeds mogelijk om breedte- en hoogtewaarden in te voeren die zijn ingesteld als inline stijlen.

Er worden geen stijlen geïmporteerd in het submenu Formaten

Deze stijlen worden geïmporteerd uit je huidige theme editor-style.css bestand. Sommige thema’s hebben deze functionaliteit echter niet. Voor deze thema’s heeft Advanced Editor Tools de mogelijkheid om je een aangepaste editor-style.css toe te voegen en deze in de editor te importeren.

Ik heb net deze plugin geïnstalleerd, maar het doet niets

Wijzig enkele knoppen op een van de werkbalken, sla je wijzigingen op, wis de cache van je browser en probeer het opnieuw. Als dat niet werkt, probeer dan de pagina Bewerken een paar keer opnieuw te laden terwijl je Shift ingedrukt houdt. Het kan ook zijn dat er ergens tussen jou en je host een netwerkcache zit. Het kan zijn dat je een paar uur moet wachten tot deze cache is verlopen.

Als ik “Smilies” toevoeg, worden ze niet getoond in de editor

De “Emoticons” knop in TinyMCE voegt de codes voor de smilies. De werkelijke afbeeldingen worden door WordPress toegevoegd bij het bekijken van het bericht. Controleer of het selectievakje ‘Emoticons converteren naar afbeeldingen in de weergave’ in ‘Opties – schrijven’ is ingeschakeld.

De plugin voegt geen knoppen toe

Controleer of het selectievakje ‘De visuele editor uitschakelen bij het schrijven’ onder ‘Gebruikers – je profiel’ niet is ingeschakeld.

Ik zie nog steeds de “oude” knoppen in de editor

Sla de instellingen opnieuw op of klik op de knop standaardinstellingen herstellen op de pagina met instellingen voor plugins en stel de knoppen opnieuw in en sla op.

Beoordelingen

13 februari 2024
So far, so good. I've un-Gutenberged the site with Classic Editor +, and have had no problems. I needed a way to quickly and easily highlight text in a couple of different colors, and this plugin had just the button I needed.
17 december 2023
This plugin is great, I'm even worried about uninstalling it and not being able to use WP's native blocks, but I think this plugin no longer allows me to save posts. Please, update it!
10 december 2023
faydali bir eklenti ama benim isimi TablePress eklentisi daha iyi gördü
Lees alle 341 beoordelingen

Bijdragers & ontwikkelaars

“Advanced Editor Tools” is open source software. De volgende personen hebben bijgedragen aan deze plugin.

Bijdragers

“Advanced Editor Tools” is vertaald in 46 talen. Dank voor de vertalers voor hun bijdragen.

Vertaal “Advanced Editor Tools” naar jouw taal.

Interesse in ontwikkeling?

Bekijk de code, haal de SVN repository op, of abonneer je op het ontwikkellog via RSS.

Changelog

5.9.2

 • Een typfout in de plugin header versie string opgelost.

5.9.1

 • Een waarschuwing in PHP 8.0 en nooit opgelost.

5.9.0

 • Bijgewerkt voor WordPress 5.9+.
 • De zijpanelen Inline tekstkleur en Inline tekst achtergrondkleur verwijderd omdat deze functionaliteit nu beschikbaar is in de blok-editor.
 • De werkbalk van het zijpaneel is verwijderd. De dropdown op de rich teskt hoofdwerkbalk dient hetzelfde doel – de werkbalk overzichtelijker maken.
 • Kleine fouten en ondersteuningsproblemen opgelost.

5.6.0

 • Bijgewerkt voor WordPress 5.6 en TinyMCE 4.9.11.

5.5.1

 • De plugin hernoemd naar: “Advanced Editor Tools” om de copyrightrichtlijnen te volgen.

5.5.0

 • Bijgewerkt voor WordPress 5.5 en TinyMCE 4.9.10.
 • De sub- en superschrift knoppen zijn hernoemd en geüpdatet en zijn nu ook beschikbaar in Gutenberg.
 • Kleine CSS fouten opgelost en verbeteringen.

5.4.0

 • Bijgewerkt voor WordPress 5.4.
 • Verbeterde “Reset tabelgrootte” om alle tabelelementen (tr, th, td, thead, tbody, tfoot) te resetten.
 • Verbeterde “Tabelstyling verwijderen” om alle huidige en afgeschafte stylingkenmerken uit alle tabelelementen te verwijderen.

5.3.0

 • Bijgewerkt voor WordPress 5.3 en TinyMCE 4.9.6.

5.2.1

 • Bijgewerkt voor WordPress 5.2.1 en TinyMCE 4.9.4.
 • Het resetten van de geavanceerde opties bij het bijwerken wanneer ze allemaal niet geselecteerd waren, is verholpen.
 • Opgelost en verbeterd behoud van paragraaf tags in het klassieke blok.

5.2.0

 • Bijgewerkt voor WordPress 5.2.
 • De knoppen instellingen voor de werkbalk van de blok-editor bijgewerkt. Er zijn een paar nieuwe beperkingen daar: de meeste knoppen zijn nu verborgen in een dropdown en de gebruikers zijn niet toegestaan om de knoppen te regelen.
 • Een nieuwe sectie geavanceerde instellingen voor tabellen toegevoegd. Maakt het mogelijk om beter te configureren hoe tabellen worden bewerkt en of het gebruik van inline CSS-stijlen moet worden uitgeschakeld. Houd er rekening mee dat het uitschakelen van inline stijlen de tabellen niet-resizable in de editor zou maken.
 • Verwijderd de optie om het plakken van afbeeldingsbronnen in sommige browsers mogelijk te maken. Het werkte niet goed.
 • Een nieuwe optie toegevoegd om paragraaf tags altijd in de klassieke paragraaf en klassieke blokken in de blok-editor te bewaren.
 • Bijgewerkt exporteren en importeren van de instellingen. Nu worden de instellingen geëxporteerd naar een (gedownload) bestand en kunnen ze worden hersteld door een eerder geëxporteerd instellingenbestand te uploaden.
 • De knop opmaak wissen van de blok-editor is verbeterd. Als er tekst geselecteerd is, wordt alleen de opmaak van die tekst gewist. Als er geen selectie is, wordt alle opmaak van de paragraaf gewist.

5.0.1

 • Opgelost import van back-upinstellingen.
 • Bijgewerkt de FAQ sectie in de readme.

5.0.0

 • Verschillende nieuwe knoppen toegevoegd aan de werkbalk met rijke tekst in de blok-editor.
 • Toegevoegd functionaliteit om toe te voegen, te verwijderen en te rangschikken de meeste knoppen op de rich-text werkbalk in de blok-editor.
 • Alternatieve locatie toegevoegd voor knoppen voor de component rich-text. Dat laat gebruikers knoppen verplaatsen die niet vaak worden gebruikt.
 • Extra instellingen voor geselecteerde tekstkleur en achtergrondkleur.
 • Verbeterde oplossingen en verbeteringen voor het Classic blok.
 • Verbeterde het klassieke paragraaf blok en voegde ondersteuning toe voor het converteren van de meeste blokken naar klassieke paragrafen en het omzetten van een klassieke paragraaf in afzonderlijke blokken.

4.8.2

 • Correcties en verbeteringen voor 4.8.1.
 • Aparte optie toegevoegd om het blok klassieke paragraaf in te schakelen.
 • Het converteren van de meeste standaardblokken naar klassieke paragrafen en van klassieke paragrafen naar standaardblokken.

4.8.1

 • Bijgewerkt voor WordPress 5.0.
 • Hybride modus toegevoegd voor de blok-editor. Bevat een klassiek paragraaf blok dat het standaard paragraaf blok vervangt.
 • Optie toegevoegd om de blok-editor te vervangen door de klassieke editor.
 • Een andere instellingen sectie toegevoegd voor het configureren van de werkbalken in het klassieke blok en het blok klassieke paragraaf.
 • Wat CSS problemen opgelost voor het klassieke blok.
 • Het instellen van inline CSS voor tabelcellen bij het invoegen van een tabel is opgelost (verwijderd). Inline CSS wordt nog steeds toegevoegd wanneer het formaat van een tabel wordt aangepast door slepen.

4.8.0

 • Bijgewerkt voor WordPress 4.9.8 en TinyMCE 4.8.0.

4.7.13

 • De tabel en anchor plugins bijgewerkt naar 4.7.13 (2018-05-16). Hiermee wordt een bug in de tabel plugin in edge verholpen.

4.7.11

 • Bijgewerkt voor WordPress 4.9.6 en TinyMCE 4.7.11.

4.6.7

 • Opgelost compatibiliteit met Gutenberg freeform blok.
 • Gedwongen vernieuwing van de TinyMCE plugins na activering.
 • Bijgewerkt voor WordPress 4.9 en TinyMCE 4.6.7.

4.6.3

 • Bijgewerkt voor WordPress 4.8 en TinyMCE 4.6.3.

4.5.6

 • Bijgewerkt voor WordPress 4.7.4 en TinyMCE 4.5.6.
 • Opgelost PHP melding na het importeren van instellingen.

4.4.3

 • Bijgewerkt voor WordPress 4.7 en TinyMCE 4.4.3.
 • Opgelost ontbrekende “Broncode” knop bug.

4.4.1

 • Bijgewerkt voor WordPress 4.6 en TinyMCE 4.4.1.
 • Een fout opgelost bij het opslaan in een multisite.
 • Nieuwe knop toegevoegd in de teksteditor om regeleinden toe te voegen of te resetten. Voegt alleen regeleinden toe tussen tags. Werkt alleen als het detecteert dat er regeleinden ontbreken, dus het formatteert berichten met verwijderde paragrafen niet opnieuw.

4.3.10.1

 • Paragraaf tags toegevoegd bij het laden van berichten die werden opgeslagen voor wpautop uit.
 • Hiermee is de (nieuwe) inline werkbalk voor tabellen uitgeschakeld omdat deze in sommige gevallen de tabel overlapte.

4.3.10

 • Bijgewerkt voor WordPress 4.5.1 en TinyMCE 4.3.10.
 • Vaste ondersteuning voor het toevoegen van editor-style.css aan thema’s die deze niet hebben.

4.3.8

 • Bijgewerkt voor WordPress 4.5 en TinyMCE 4.3.8.
 • Gescheiden standaardopties en beheerdersopties.
 • Extra instellingen die de plugin voor de hoofdeditor, andere editors in wp-admin of editors op de front-end kunnen uitschakelen.
 • Koreaanse vertaling door Josh Kim en Griekse vertaling door Stathis Mellios.

4.2.8

 • Bijgewerkt voor WordPress 4.4 en TinyMCE 4.2.8.
 • Japanse vertaling door Manabu Miwa.

4.2.5

 • Bijgewerkt voor WordPress 4.3.1 en TinyMCE 4.2.5.
 • Opgelost tekstdomein en plugin headers.

4.2.3.1

 • Opgelost fout met het verwijderen van de textpattern plugin.

4.2.3

 • Bijgewerkt voor WordPress 4.3 en TinyMCE 4.2.3.
 • Verwijderd de textpattern plugin omdat WordPress 4.3 soortgelijke functionaliteit standaard bevat.
 • Franse vertaling door Nicolas Schneider.

4.1.9

 • Bijgewerkt voor WordPress 4.2 en TinyMCE 4.1.9.
 • Opgelost bugs met het tonen van oEmbed voorbeelden bij het plakken van een URL.
 • Opgelost bugs bij het ophalen van de inhoud van TinyMCE met regeleinden.

4.1.7

 • Bijgewerkt voor WordPress 4.1 en TinyMCE 4.1.7.
 • Bug opgelost waarbij opeenvolgende shortcodes voor onderschriften kunnen worden gesplitst met een lege paragraaf tag.

4.1.1

 • Oplossing bug met onderschriften van afbeeldingen wanneer wpautop is uitgeschakeld.
 • Vertaalondersteuning toevoegen aan de instellingenpagina. Knop namen/beschrijvingen worden vertaald uit JS met behulp van de bestaande WordPress vertaling, dus dit deel van de instellingen pagina zal standaard worden vertaald. De andere tekst heeft nog steeds een aparte vertaling nodig.

4.1

 • Bijgewerkt voor WordPress 4.0 en TinyMCE 4.1.
 • Voeg de textpattern plugin toe die een deel van de markeringssyntaxis ondersteunt tijdens het typen (meer info).
 • Voeg de bijgewerkte ’tabel’ plugin toe die achtergrond en randkleur ondersteunt.

4.0.2

 • Opgelost het tonen van de tweede, derde en vierde rijen knoppen wanneer de knop werkbalk aan-/uitzetten niet wordt gebruikt.
 • Het toevoegen van de directionality plugin wanneer RTL of LTR knop is geselecteerd opgelost.
 • Toon de ”Geavanceerde opties” aan superbeheerders op multisite installaties.
 • Voeg de link plugin inclusief link rel instelling toe. Hiermee vervang je het dialoogvenster Link invoegen/bewerken wanneer ingeschakeld.
 • Neem bijgewerkte ”tabel” plugin op die ondersteuning heeft voor verticale uitlijning voor cellen.

4.0.1

Waarschuwingen opgelost op andere pagina’s dan bericht bewerken. Werk de beschrijving bij.

4.0

Bijgewerkt voor WordPress 3.9 en TinyMCE 4.0. Het instellingenscherm vernieuwd. Ondersteuning toegevoegd voor het exporteren en importeren van de instellingen.

3.5.9.1

Bijgewerkt voor WordPress 3.8, vaste automatische inbedding van enkele regel URL’s bij het niet verwijderen van paragraaf tags.

3.5.9

Bijgewerkt voor WordPress 3.7 en TinyMCE 3.5.9.

3.5.8

Bijgewerkt voor WordPress 3.5 en TinyMCE 3.5.8.

3.4.9

Bijgewerkt voor WordPress 3.4 en TinyMCE 3.4.9.

3.4.5.1

Bug verholpen waardoor TinyMCE geen CSS-klassen kon importeren uit editor-style.css.

3.4.5

Bijgewerkt voor WordPress 3.3 of hoger en TinyMCE 3.4.5.

3.4.2.1

Het verwijderen van de media plugin zodat het niet nodig is de instellingen opnieuw op te slaan opgelost.

3.4.2

Compatibiliteit met WordPress 3.2 en TinyMCE 3.4.2, verwijdert de opties voor ondersteuning voor iframe en HTML 5.0 elementen omdat ze standaard worden ondersteund in WordPress 3.2, en verwijdert de media plugin omdat deze standaard is opgenomen. media.

3.3.9.1

Geavanceerde opties toegevoegd: stop met het verwijderen van iframes, stop met het verwijderen van HTML 5.0 elementen, verplaatst de ondersteuning voor aangepaste editor stijlen naar editor-style.css in het huidige thema.

Let op: als je een aangepast tadv-mce.css bestand hebt en je thema geen editor-style.css heeft, download deze dan naar tadv-mce.css editor-style.css en upload het naar je huidige themamap. Als alternatief kun je er de editor-style.css van de Twenty Ten thema. Als je thema editor-style.css heeft, kun je daar alle aangepaste stijlen toevoegen.

3.3.9

Compatibiliteit met WordPress 3.1 en TinyMCE 3.3.9, verbeterde P en BR tags optie.

3.2.7

Compatibiliteit met WordPress 2.9 en TinyMCE 3.2.7, verschillende kleine bug fixes.

3.2.4

Compatibiliteit met WordPress 2.8 en TinyMCE 3.2.4, kleine bug fixes.

3.2

Compatibiliteit met WordPress 2.7 en TinyMCE 3.2, kleine bug fixes.

3.1

Compatibiliteit met WordPress 2.6 en TinyMCE 3.1, houdt lege paragrafen bij het uitschakelen van de verwijdering van P en BR tags, de knoppen voor MCImageManager en kunnen worden gerangschikt MCFileManager (indien geïnstalleerd).

3.0.1

Compatibiliteit met WordPress 2.5.1 en TinyMCE 3.0.7, toegevoegde optie om de verwijdering van P en BR tags uit te schakelen bij het opslaan en in de HTML-editor (wpautop), twee knoppen toegevoegd aan de wpautop HTML editor: en ongedaan maken, vaste de verwijdering van niet-standaard TinyMCE knoppen.

3.0

Ondersteuning voor WordPress 2.5 en TinyMCE 3.0.

2.2

Deactiveren/de-installatie optiepagina, dropdown menu voor lettertype grootte en andere kleine wijzigingen.

2.1

Verbeterde taalselectie, verbeterde compatibiliteit met WordPress 2.3 en TinyMCE 2.1.1.1, optie om enkele van de geïmporteerde CSS klassen en andere kleine verbeteringen en bugfixes te overschrijven.

2.0

Bevat een beheerderspagina voor het regelen van de TinyMCE werkbalk knoppen, eenvoudige installatie, veel bugfixes, aangepaste “Smilies” plugin die gebruik maakt van de ingebouwde WordPress smilies enz. De beheerderspagina maakt gebruik van jQuery en jQuery gebruikersinterface waarmee je de TinyMCE knoppen slepen en neerzetten om je eigen werkbalken te rangschikken en de bijbehorende plugins in te schakelen/ uit te schakelen, afhankelijk van de gebruikte knoppen.