Deze plugin is niet getest met de laatste drie grote versies van WordPress. Mogelijk wordt het niet meer onderhouden of ondersteund. Er kunnen ook compatibiliteitsproblemen ontstaan wanneer het wordt gebruikt met recentere versies van WordPress.

Advanced Editor Tools (previously TinyMCE Advanced)

Beschrijving

Advanced Editor Tools (voorheen TinyMCE Advanced) introduceert een “Classic Paragraph” blok voor de blok-editor (Gutenberg).
Als je nog niet helemaal klaar bent om over te schakelen naar de blok-editor, of als je plugins hebt die daar (nog) niet kunnen worden gebruikt, is het gebruik van het classic paragraaf blok je beste optie. Hiermee kun je de vertrouwde TinyMCE editor blijven gebruiken voor de meeste taken en tegelijkertijd kun je volledige toegang krijgen tot alle blokken en nieuwe functies in de blok-editor.

Versie 5.5 blijft verbeteren en verbeteren van de nieuwe functies geïntroduceerd in versie 5.0 van TinyMCE Advanced. Het bevat een verbeterde knop ‘Opmaak wissen’, verschillende geavanceerde instellingen voor tabellen en het importeren en exporteren van de instellingen naar een bestand.

Als je de vorige (“klassieke”) editor in WordPress 5.0 en nieuwer wilt blijven gebruiken, heeft deze plugin een optie om de nieuwe editor te vervangen door de vorige. Als je liever naast elkaar toegang hebt tot beide editors of jouw gebruikers de mogelijkheid geeft om van editors te wisselen, is het beter om de Classic Editor plugin te installeren. Advanced Editor Tools is volledig compatibel met de klassieke editor plugin en soortgelijke plugins die het gebruik van de vorige WordPress editor herstellen.

Zoals altijd kun je met deze plugin de knoppen toevoegen, verwijderen en rangschikken die worden weergegeven op de werkbalk Visual Editor in de klassieke alinea en klassieke blokken in de blokeditor en in de klassieke editor (wanneer deze wordt ingeschakeld door een plugin). Daar kun je maximaal vier rijen knoppen configureren, waaronder tekengrootten, lettertypefamilie, tekst en achtergrondkleuren, tabellen, enz.

Het bevat 15 plugins voor TinyMCE die automatisch zijn ingeschakeld of uitgeschakeld, afhankelijk van de knoppen die jehebt gekozen.
Daarnaast voegt deze plugin opties toe voor het houden van de alineatags in de tekst modus en het importeren van de CSS-klassen uit de editor-style.css van het thema.

Enkele van de functies die door deze plugin zijn toegevoegd

 • “Classic Paragraph” blok dat kan worden gebruikt in plaats van of samen met de standaard Paragraaf blok.
 • Een optie om het klassieke alinea of klassieke blok in te stellen als het standaardblok in de blokeditor.
 • Ondersteunt het converteren van de meeste standaardblokken naar klassieke alinea’s en van klassieke alinea’s terug naar de standaardblokken.
 • Ondersteuning voor het maken en bewerken van tabellen in de Klassieke blokken en de klassieke editor.
 • Meer opties bij het invoegen van lijsten in de klassieke blokken en de klassieke editor.
 • Zoeken en vervangen in de klassieke blokken en de klassieke editor.
 • Mogelijkheid om lettertype familie en tekengrootten in te stellen in de klassieke blokken en de klassieke editor.
 • En vele anderen.

Privacy

Advanced Editor Tools verzamelt of bewaart geen gebruiker gerelateerde gegevens. Het plaatst geen cookies en maakt geen verbinding met websites van derden. Het maakt alleen gebruik van functionaliteit die beschikbaar is in WordPress, en in de TinyMCE editor.

In die zin heeft Advanced Editor Tools op geen enkele manier invloed op de privacy van je website.

Schermafbeeldingen

 • Rich-tekst toolbar.
 • Rich-tekst toolbar en extra opmaak knoppen in de inspector (zijbalk).
 • Vele van de knoppen kunnen verplaatst worden van de opmaak sectie naar de inspector.
 • Converteer de inhoud van de klassieke paragraaf blok in verschillende aparte alinea blokken.
 • Meerdere alinea's omzetten in één klassiek alinea blok.
 • Instellingen voor de rich-tekst toolbar en de aanvullende opmaak sectie in de inspector.
 • Instellingen voor de werkbalken in klassieke alinea en klassieke blokken.
 • Extra opties.
 • Geavanceerde instellingen voor tabellen.

Installatie

Het beste is om rechtstreeks te installeren van WordPress. Als handmatige installatie vereist is, zorg er dan voor dat de plug-in bestanden zich in een map met de naam “tinymce-advanced” (niet twee geneste mappen) in de Map WordPress-plug-ins bevinden, meestal “wp-content/plugins”.

FAQ

Ik zie een fout als: “Kan geen plugin van url laden…”

Deze fouten worden meestal veroorzaakt doordat het bestand in kwestie wordt geblokkeerd door een beveiligingsinstelling op de server, of (zelden) door caching-problemen of verkeerde machtigingen.

De eerste stap om dit te debuggen is om te proberen het bestand rechtstreeks in de browser te openen (d.w.z. de URL kopiëren en plakken in de browser en op Enter drukken).

Als je het bestand (dat is meestal minified JS, dus het is allemaal op een lijn)ziet is de kans groot dat het een soort van caching probleem was dat nu is opgelost. Probeer de editor opnieuw te gebruiken.

Als je een HTTP fout (zoals 403 of 500) ziet het beste zijn om contact op te nemen met jouw web hosting bedrijf voor hulp. In sommige gevallen kan het verwijderen en opnieuw installeren van de plugin helpen.

Tabellen zien er anders uit (inline stijlen ontbreken) wanneer ik een tabel invoeg

Zie de nieuwe (vanaf versie 5.2.0) geavanceerde instellingen voor tabellen. Het is mogelijk om het gebruik van inline stijlen voor tabellen uit te schakelen, maar dat zou de tabel niet-resizable in de editor. Als de geavanceerde tabbladen op de tabel rij en kolomdialogen zijn ingeschakeld (standaard), is het nog steeds mogelijk om breedte- en hoogtewaarden in te voeren die zijn ingesteld als inline stijlen.

Er worden geen stijlen geïmporteerd in het submenu Indelingen

Deze stijlen worden geïmporteerd uit je huidige theme editor-style.css bestand. Sommige thema’s hebben deze functionaliteit echter niet. Voor deze thema’s heeft Advanced Editor Tools de mogelijkheid om je een aangepaste editor-style.css toe te voegen en deze in de editor te importeren.

Ik heb net deze plugin geïnstalleerd, maar het doet niets

Wijzig enkele knoppen op een van de werkbalken, sla de wijzigingen op, wist de cache van de browser en probeer het opnieuw. Als dat niet werkt, probeer dan de pagina Bewerken meerdere keren opnieuw te laden terwijl je Shift ingedrukt houdt. Er kan ook een netwerkcache ergens tussen jou en jouw host zijn. Het kan nodig zijn om een paar uur te wachten tot deze cache verloopt.

Als ik “Smilies” toevoeg, worden ze niet weergegeven in de editor

De “Emoticons” knop in TinyMCE voegt de codes voor de smilies. De werkelijke afbeeldingen worden door WordPress toegevoegd bij het bekijken van de Post. Controleer of het selectievakje ‘Emoticons converteren naar afbeeldingen in het display’ in ‘Opties – schrijven’ is ingeschakeld.

De plugin voegt geen knoppen toe

Controleer of het selectievakje ‘De visuele editor uitschakelen bij het schrijven’ onder ‘Gebruikers – uw profiel’ niet is ingeschakeld.

Ik zie nog steeds de “oude” knoppen in de editor

Sla de instellingen opnieuw op of klik op de knop Standaardinstellingen herstellen op de pagina met instellingen voor plugins en stel de knoppen opnieuw in en sla op.

Beoordelingen

17 februari 2023
it is very handy and needed. but unfortunately it is not update. would you pls update this plug in for new wordpress and php 8.1 and more version? one pls: table is very good but in mobile view it works well when it has just 3 cols if you use some codes for better acting in mobile view when it has more than 3 col (for example each cols in a row goes below each other and then rows 2 cols goes below and ...) it could be very more usefull.
28 augustus 2022
Great plugin, but it doesn’t have a really needed tool, the one where you can select a list of words to alphabetize within a page or post. NOTE: All the plugins out there are to alphabetize all posts altogether that I’ve created -------------- BUT what I really NEED is a plugin to alphabetize A LIST of WORDS WITHIN ONE post. HELP!!! If you can help me with this insignificant personal need, I will be deeply grateful.
20 augustus 2022
This plugin helps my work and includes new editor tools for frontend editor.
Lees alle 332 beoordelingen

Bijdragers & ontwikkelaars

“Advanced Editor Tools (previously TinyMCE Advanced)” is open source software. De volgende personen hebben bijgedragen aan deze plugin.

Bijdragers

“Advanced Editor Tools (previously TinyMCE Advanced)” is vertaald in 44 talen. Dank voor de vertalers voor hun bijdragen.

Vertaal “Advanced Editor Tools (previously TinyMCE Advanced)” naar jouw taal.

Interesse in ontwikkeling?

Bekijk de code, haal de SVN repository op, of abonneer je op het ontwikkellog via RSS.

Changelog

5.6.0

 • Bijgewerkt voor WordPress 5.6 en TinyMCE 4.9.11.

5.5.1

 • De plugin ombenoemd naar: “Advanced Editor Tools” om de copyrightrichtlijnen te volgen.

5.5.0

 • Bijgewerkt voor WordPress 5.5 en TinyMCE 4.9.10.
 • De sub- en superschrift knoppen zijn hernoemd en geüpdatet en zijn nu ook beschikbaar in Gutenberg.
 • Kleine CSS fouten opgelost en verbeteringen.

5.4.0

 • Bijgewerkt voor WordPress 5.4.
 • Verbeterde “Reset tabelgrootte” om alle tabelelementen (tr, th, td, thead, tbody, tfoot) te resetten.
 • Verbeterde “Tabelstyling verwijderen” om alle huidige en afgeschafte stylingkenmerken uit alle tabelelementen te verwijderen.

5.3.0

 • Bijgewerkt voor WordPress 5.3 en TinyMCE 4.9.6.

5.2.1

 • Bijgewerkt voor WordPress 5.2.1 en TinyMCE 4.9.4.
 • Fixed resetting of the advanced options on update when all were unselected.
 • Fixed and improved keepig of paragraph tags in the Classic block.

5.2.0

 • Bijgewerkt voor WordPress 5.2.
 • De knoppeninstellingen voor de werkbalk van de blokeditor bijgewerkt. Er zijn een paar nieuwe beperkingen daar: de meeste knoppen zijn nu verborgen in een drop-down en de gebruikers zijn niet toegestaan om de knoppen te regelen.
 • Een nieuwe sectie geavanceerde instellingen voor tabellen toegevoegd. Maakt het mogelijk om beter te configureren hoe tabellen worden bewerkt en of het gebruik van inline CSS-stijlen moet worden uitgeschakeld. Houd er rekening mee dat het uitschakelen van inline stijlen de tabellen niet-resizable in de editor zou maken.
 • Verwijderd de optie om het plakken van afbeeldingsbronnen in sommige browsers mogelijk te maken. Het werkte niet goed.
 • Een nieuwe optie toegevoegd om alineatags altijd in de klassieke alinea- en klassieke blokken in de blokeditor te bewaren.
 • Bijgewerkt exporteren en importeren van de instellingen. Nu worden de instellingen geëxporteerd naar een (gedownload) bestand en kunnen ze worden hersteld door een eerder geëxporteerd instellingenbestand te uploaden.
 • De knop Blok editor wissen verbeterd. Als er tekst is geselecteerd, wordt alleen de styling van die tekst gewist. Als er geen selectie is, wordt alle styling uit de alinea gewist.

5.0.1

 • Fixed importing of backed-up settings.
 • Bijgewerkt de FAQ sectie in het leesthema.

5.0.0

 • Verschillende nieuwe knoppen toegevoegd aan de werkbalk met rijke tekst in de blokeditor.
 • Toegevoegd functionaliteit toe te voegen, te verwijderen en te rangschikken de meeste knoppen op de rich-text werkbalk in de blokeditor.
 • Alternatieve locatie toegevoegd voor knoppen voor de component rich-text. Dat laat gebruikers knoppen verplaatsen die niet vaak worden gebruikt.
 • Extra instellingen voor geselecteerde tekstkleur en achtergrondkleur.
 • Verbeterde oplossingen en verbeteringen voor het Classic blok.
 • Verbeterde het klassieke alineablok en voegde ondersteuning toe voor het converteren van de meeste blokken naar klassieke alinea’s en het omzetten van een klassieke alinea in afzonderlijke blokken.

4.8.2

 • Correcties en verbeteringen voor 4.8.1.
 • Aparte optie toegevoegd om het blok Klassieke alinea in te schakelen.
 • Het converteren van de meeste standaardblokken naar klassieke alinea’s en van klassieke alinea’s naar standaardblokken.

4.8.1

 • Bijgewerkt voor WordPress 5.0.
 • Hybride modus toegevoegd voor de blokeditor. Bevat een klassiek alineablok dat het standaard alineablok vervangt.
 • Added option to replace the block editor with the classic editor.
 • Een andere instellingensectie toegevoegd voor het configureren van de werkbalken in het klassieke blok en het blok Klassieke alinea.
 • Toegevoegd wat CSS vast voor de Classic blok.
 • Vaste (verwijderde) instelling van inline CSS voor tabelcellen bij het invoegen van een tabel. Inline CSS wordt nog steeds toegevoegd wanneer een tabel wordt verkleind door te slepen.

4.8.0

 • Bijgewerkt voor WordPress 4.9.8 en TinyMCE 4.8.0.

4.7.13

 • De tabel en anchor plugins bijgewerkt naar 4.7.13 (2018-05-16). Hiermee wordt een bug in de tabel plugin in edge verholpen.

4.7.11

 • Bijgewerkt voor WordPress 4.9.6 en TinyMCE 4.7.11.

4.6.7

 • Opgelost compatibiliteit met Gutenberg freeform blok.
 • Gedwongen vernieuwing van de TinyMCE plugins na activering.
 • Bijgewerkt voor WordPress 4.9 en TinyMCE 4.6.7.

4.6.3

 • Bijgewerkt voor WordPress 4.8 en TinyMCE 4.6.3.

4.5.6

 • Bijgewerkt voor WordPress 4.7.4 en TinyMCE 4.5.6.
 • Opgelost PHP bericht na het importeren van instellingen.

4.4.3

 • Bijgewerkt voor WordPress 4.7 en TinyMCE 4.4.3.
 • Opgelost ontbrekende “Broncode” knop bug.

4.4.1

 • Bijgewerkt voor WordPress 4.6 en TinyMCE 4.4.1.
 • Fixed multisite saving bug.
 • Nieuwe knop toegevoegd in de tekst editor om de regeleinden toe te voegen of opnieuw in te stellen. Hiermee voegt je alleen regeleinden toe tussen tags. Werkt alleen wanneer het detecteert dat regeleinden ontbreken, zodat het niet opnieuw worden opforanog berichten met verwijderde alinea’s.

4.3.10.1

 • Fixed adding paragraph tags when loading posts that were saved before wpautop off.
 • Hiermee is de (nieuwe) inline werkbalk voor tabellen uitgeschakeld omdat deze in sommige gevallen de tabel overlapte.

4.3.10

 • Bijgewerkt voor WordPress 4.5.1 en TinyMCE 4.3.10.
 • Vaste ondersteuning voor het toevoegen van editor-style.css aan thema’s die deze niet hebben.

4.3.8

 • Bijgewerkt voor WordPress 4.5 en TinyMCE 4.3.8.
 • Gescheiden standaardopties en beheerdersopties.
 • Extra instellingen die de plugin voor de hoofdeditor, andere editors in wp-admin of editors op de front-end kunnen uitschakelen.
 • Koreaanse vertaling door Josh Kim en Griekse vertaling door Stathis Mellios.

4.2.8

 • Bijgewerkt voor WordPress 4.4 en TinyMCE 4.2.8.
 • Japanse vertaling door Manabu Miwa.

4.2.5

 • Bijgewerkt voor WordPress 4.3.1 en TinyMCE 4.2.5.
 • Fixed text domain and plugin headers.

4.2.3.1

 • Opgelost fout met het verwijderen van de textpattern plugin.

4.2.3

 • Bijgewerkt voor WordPress 4.3 en TinyMCE 4.2.3.
 • Verwijderd de textpattern plugin omdat WordPress 4.3 soortgelijke functionaliteit standaard bevat.
 • Franse vertaling door Nicolas Schneider.

4.1.9

 • Bijgewerkt voor WordPress 4.2 en TinyMCE 4.1.9.
 • Fixed bugs with showing oEmbed previews when pasting an URL.
 • Fixed bugs with getting the content from TinyMCE with line breaks.

4.1.7

 • Bijgewerkt voor WordPress 4.1 en TinyMCE 4.1.7.
 • Fixed bug where consecutive caption shortcodes may be split with an empty paragraph tag.

4.1.1

 • Fix bug with image captions when wpautop is disabled.
 • Vertaalondersteuning toevoegen aan de instellingenpagina. Knop namen /beschrijvingen worden vertaald uit JS met behulp van de bestaande WordPress vertaling, dus dit deel van de instellingen pagina zal standaard worden vertaald. De andere tekst heeft nog steeds een aparte vertaling nodig.

4.1

 • Bijgewerkt voor WordPress 4.0 en TinyMCE 4.1.
 • Voeg de textpattern plugin toe die een deel van de markeringssyntaxis ondersteunt tijdens het typen (meer info).
 • Voeg de bijgewerkte ’tabel’ plugin toe die achtergrond en randkleur ondersteunt.

4.0.2

 • Fix showing of the second, third and forth button rows when the Toolbar Toggle button is not used.
 • Fix het toevoegen van de directionality plugin wanneer RTL of LTR knop is geselecteerd.
 • Toon de ”Geavanceerde opties” aan superbeheerders op multisite installaties.
 • Voeg de link plugin inclusief link rel instelling toe. Hiermee vervang je het dialoogvenster Koppeling invoegen/bewerken wanneer ingeschakeld.
 • Neem bijgewerkte ”tabel” plugin op die ondersteuning heeft voor verticale uitlijning voor cellen.

4.0.1

Fix waarschuwingen op andere pagina’s dan bericht bewerken. Werk de beschrijving bij.

4.0

Bijgewerkt voor WordPress 3.9 en TinyMCE 4.0. Het instellingenscherm vernieuwd. Ondersteuning toegevoegd voor het exporteren en importeren van de instellingen.

3.5.9.1

Bijgewerkt voor WordPress 3.8, vaste automatische inbedding van enkele regel URL’s bij het niet verwijderen van alinea-tags.

3.5.9

Bijgewerkt voor WordPress 3.7 en TinyMCE 3.5.9.

3.5.8

Bijgewerkt voor WordPress 3.5 en TinyMCE 3.5.8.

3.4.9

Bijgewerkt voor WordPress 3.4 en TinyMCE 3.4.9.

3.4.5.1

Fixed a bug preventing TinyMCE from importing CSS classes from editor-style.css.

3.4.5

Bijgewerkt voor WordPress 3.3 of hoger en TinyMCE 3.4.5.

3.4.2.1

Fix the removal of the media plugin so it does not require re-saving the settings.

3.4.2

Compatibiliteit met WordPress 3.2 en TinyMCE 3.4.2, verwijderd de opties voor ondersteuning voor iframe- en HTML 5.0-elementen omdat ze standaard worden ondersteund in WordPress 3.2, en verwijderd de media plugin omdat deze standaard is opgenomen. media

3.3.9.1

Geavanceerde opties toegevoegd: stop met het verwijderen van iframes, stop met het verwijderen van HTML 5.0-elementen, verplaatst de ondersteuning voor aangepaste editorstijlen naar editor-style.css in het huidige thema.

Let op: als je een aangepast tadv-mce.css bestand hebt en je thema geen editor-style.css heeft, download deze dan naar tadv-mce.css editor-style.css en upload het naar je huidige themamap. Als alternatief kun je er de editor-style.css van de Twenty Ten thema. Als je thema editor-style.css heeft, kun je daar alle aangepaste stijlen toevoegen.

3.3.9

Compatibiliteit met WordPress 3.1 en TinyMCE 3.3.9, verbeterde P en BR tags optie.

3.2.7

Compatibiliteit met WordPress 2.9 en TinyMCE 3.2.7, verschillende kleine bug fixes.

3.2.4

Compatibiliteit met WordPress 2.8 en TinyMCE 3.2.4, kleine bug fixes.

3.2

Compatibiliteit met WordPress 2.7 en TinyMCE 3.2, kleine bug fixes.

3.1

Compatibiliteit met WordPress 2.6 en TinyMCE 3.1, houdt lege alinea’s bij het uitschakelen van de verwijdering van P- en BR-tags, de knoppen voor MCImageManager en kunnen worden gerangschikt MCFileManager (indien geïnstalleerd).

3.0.1

Compatibiliteit met WordPress 2.5.1 en TinyMCE 3.0.7, toegevoegde optie om de verwijdering van P- en BR-tags uit te schakelen bij het opslaan en in de HTML-editor (wpautop), twee knoppen toegevoegd aan de wpautop HTML editor: en ongedaan maken, vaste de verwijdering van niet-standaard TinyMCE knoppen.

3.0

Ondersteuning voor WordPress 2.5 en TinyMCE 3.0.

2.2

Optiepagina deactiveren/verwijderen, vervolgkeuzemenu voor tekengrootte en andere kleine wijzigingen.

2.1

Verbeterde taalselectie, verbeterde compatibiliteit met WordPress 2.3 en TinyMCE 2.1.1.1, optie om enkele van de geïmporteerde css-klassen en andere kleine verbeteringen en bugfixes te overschrijven.

2.0

Bevat een beheerderspagina voor het regelen van de TinyMCE werkbalk knoppen, eenvoudige installatie, veel bugfixes, aangepaste “Smilies” plugin die gebruik maakt van de ingebouwde WordPress smilies, enz. De beheerderspagina maakt gebruik van jQuery en jQuery-gebruikersinterface waarmee je de TinyMCE-knoppen slepen en neerzetten om je eigen werkbalken te rangschikken en de bijbehorende plugins in te schakelen/ uit te schakelen, afhankelijk van de gebruikte knoppen.