wpDataTables – Tables & Table Charts

Omschrijving

wpDataTables is een populaire WordPress tabel plugin gebruikt om snel tabellen en grafieken te maken van Excel, CSV, PHP en andere gegevensbronnen. Gebruik onze WP tabel plugin om grote hoeveelheden ingewikkelde gegevens weer te geven in een beknopte, gebruiksvriendelijke manier met behulp van tabellen of grafieken.

NIEUW! Nieuwe tabel bouwer is geïntroduceerd in wpDataTables – creëren van eenvoudige tabellen vanaf nul. Deze tabellen kunnen alles behalve eenvoudig zijn, omdat je nu cellen kunt samenvoegen, elke cel een andere stijl kunt geven, sterren kunt toevoegen aan cellen en nog veel meer.

Hier is een lijst van de nieuwe mogelijkheden in deze simpele tabellen:

 • Cellen samenvoegen
 • Excel-achtige editor
 • Responsieve modus
 • Toevoegen/verwijderen van kolommen en rijen
 • Kolommen en rijen herschikken/ordenen
 • Aangepaste cel formattering
 • Lettertype familie en lettertype grootte
 • Ongedaan maken/opnieuw uitvoeren
 • Sterbeoordeling toevoegen
 • Aangepaste links
 • Media toevoegen
 • Aangepaste HTML
 • Shortcode in cellen
 • NIEUW Rand opties

wpDataTables maakt het mogelijk om 14 verschillende soorten grafieken te maken met behulp van de Google Charts rendering engine:

Het maken van tabellen en grafieken met een WordPress tabellen plugin is nog nooit zo eenvoudig geweest. Er zijn slechts 3 basisstappen nodig:

Stap 1 – Voorzie tabelgegevens

Je kan tabel gegevens voor WordPress tabellen door het uploaden van Excel, CSV , JSON, XML of geserialiseerde PHP array of je zal een eenvoudige tabel maken vanaf nul met de nieuwe tabel bouwer.

Stap 2 – Aanpassen

Je kan de kolommen van je WordPress tabel aanpassen en configureren (hernoemen, herschikken, CSS klassen toevoegen, verbergen, kleuren veranderen) en ook kan je de kleur en het lettertype van de tabel aanpassen en configureren (lettertype, headertekst, tabelrand, rij, cel en paginering) op elke manier die je nodig acht.

Stap 3 – Publiceer in een bericht of op een pagina

Zodra je tevreden bent met het ontwerp van je WordPress tabel, kun je deze eenvoudig invoegen op elk bericht of pagina via Gutenberg, standaard WP Editor en shortcode, of via pagina bouwers zoals WPBakery Page Builder, Visual Composer of Elementor. Alle tabellen (behalve eenvoudige tabel) zullen sorteerbaar worden en zullen standaard paginering hebben.

Bovendien kan elke tabel (behalve de eenvoudige tabel) een zoekbalk hebben en kan de volgende functies hebben: “Kopieer naar klembord”, “Exporteer naar CSV”, “Exporteer naar PDF”, “Exporteer naar XLS”. Al deze functies zijn configureerbaar en het is je beslissing om deze aan of uit te zetten.

De volgende kolom gegevenstypes worden ondersteund in gegevenstabellen (gegevenstabellen gemaakt van Excel, CSV, JSON, XML of geserialiseerde PHP-array). De meeste kolomtypes, behalve de afbeeldingen, hebben hun eigen sorteerregels:

Let op enkele beperkingen ten opzichte van de Premium versie van de wpDataTables plugin:

 1. Ondersteuning voor MySQL-query gebaseerde tabellen is niet inbegrepen.
 2. Het maken van tabellen vanuit de Google Spreadsheet bestanden is niet inbegrepen.
 3. Handmatig een tabel maken is niet inbegrepen.
 4. Server-side verwerking is niet inbegrepen.
 5. Responsieve modus voor de tabellen is niet inbegrepen.
 6. De tafelfilters zijn niet inbegrepen.
 7. Front-end bewerken van tabellen is niet inbegrepen.
 8. Excel-achtige bewerking is niet inbegrepen.
 9. Geavanceerde HighCharts en Chart.js zijn niet inbegrepen
 10. Table Constructor Wizard (stap-voor-stap tabel generator) is niet inbegrepen.
 11. Aanpassingsopties voor elke tabel zijn niet inbegrepen.
 12. Toegang tot ons premium ondersteuningssysteem is niet inbegrepen.

Je kan al deze functies krijgen door de Premium versie te kopen op de website van de plugin.

Let op dat PHP 5.6 of nieuwer vereist is voor wpDataTables!

wpDataTables vs wpDataTables Premium

Als je nog steeds niet kunt beslissen welke wpDataTables versie te kiezen, moet je vertrouwd raken met de basisfuncties van beide, en dan neem het vanaf daar. Het komt allemaal neer op het type van tabellen in WordPress dat je wil maken.

wpDataTables

Als je niet de meest geavanceerde functies nodig hebt omdat je slechts af en toe een tabel in WordPress maakt, dan is wpDataTables perfect voor jou.

wpDataTables Premium

Terwijl de basisversie is geweldig voor mensen die kleine en eenvoudige tabellen, wpDataTables Premium is de beste WordPress tabel plugin en het wordt geleverd met een enorme hoeveelheid aan geweldige functies.
Echter, het ding dat echt onderscheid maakt is de mogelijkheid om elke hoeveelheid gegevens te beheren en enorme responsieve tabellen in WordPress te maken.

Heb ik wpDataTables nodig?

Nu, het korte antwoord is – ja. Als je volledig functioneel en geweldig uitziende WordPress tabellen wilt maken, heb je wpDataTables nodig. Het aantal van de gebruikers die momenteel profiteren van deze plugin is 30.000 en dit aantal blijft stijgen.
De belangrijkste functies van wpDataTables omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

 • Snel en eenvoudig WordPress tabellen bouwen – geen ingewikkelde configuratie; gewoon simpel klikken;
 • Er is geen codering kennis vereist;
 • Volledig aanpasbare WordPress tabellen en grafieken – van het kiezen van het kleurenpalet tot het invoegen van elementen zoals je bedrijfslogo, wpDataTables kan je jouw tabellen en grafieken aan te passen op elke manier die je nodig acht;
 • Een WordPress tabel plugin die werkt als een spreadsheet app – met alle geavanceerde functies en tools, wpDataTables echt onderscheidt van de concurrentie;
 • 1 jaar met updates en ondersteuning

Extra handige functies zijn:

 • NIEUW! Aanpassen opties voor elke tabel – nu kan je elke tabel aanpassen met een verschillende vormgeving, lettertype, achtergrond, kleuren en nog veel meer.
 • NIEUW! Maak tabellen via Google Spreadsheet API – directe synchronisatie in wpDataTables na wijzigingen in Google sheets. Maak tabellen van privé Google Spreadsheets.
 • Meerdere databases ondersteunen – wpDataTables is de enige WordPress tabel plugin die de gegevens uit MySQL, MS SQL of PostgreSQL databases kan weergeven.
 • Responsieve tabellen – je WordPress tabellen zullen 100% functioneel zijn en ze zullen er geweldig uitzien op alle schermen en apparaten
 • Grote hoeveelheid gegevens – wpDataTables Premium kan enorme tabellen maken in een kwestie van minuten. Alle operaties zullen worden behandeld door de MySQL server.
 • Aanpasbare tabellen – jij of elke andere WordPress gebruiker met toegang zal in staat zijn om de gepubliceerde tabellen op elk moment te bewerken en/of aan te passen
 • Geavanceerde filters en zoeken – je zal in staat zijn om individuele filters te maken die je zullen helpen om de zoekresultaten in de tabel snel en gemakkelijk te verkleinen. Je kan ook een cascade filter configureren met de Krachtige filters add-on.
 • Markeren – het markeren van de rijen, kolommen, cellen van je WordPress tabellen enz. is nog nooit zo makkelijk geweest met deze plugin’s voorwaardelijke opmaak functie
 • grafieken – je kan eenvoudig elke WordPress tabel omzetten in een mooie grafiek. De grafieken worden gerenderd door 3 krachtige engines (Google, Highcharts en Chart.js) en kunnen veranderen in real-time.
 • Berekeningshulpmiddelen – het berekenen van een som, gemiddelde, minimum en maximum van alle waarden voor een bepaalde kolom is gemakkelijker dan ooit met de wpDataTables geavanceerde berekeningshulpmiddelen
 • Plaatshouders – maak dynamische SQL Query’s en gebruik ze via de shortcodes en als voorgedefinieerde waarden in filters en bewerkingen.

wpDataTables functionaliteit uitbreiden met add-ons

wpDataTable Lite en Premium gebruikers hebben de mogelijkheid om wpDataTables functionaliteit uit te breiden met Gratis add-ons zoals:
1. Forminator Forms Integration – die je toelaat om wpDataTables maken van Forminator Forms inzendingen.

wpDataTable Premium gebruikers hebben de mogelijkheid om wpDataTables functionaliteit uit te breiden met premium add-ons zoals:
1. Master-detail tabellen** – waarmee je en je website bezoekers om details te zien voor elke rij met een simpele klik (weergave op pop-up of aangepaste pagina / bericht)
1. Krachtige filters** – om tabelgegevens te filteren in de WordPress Tabellen front-end met Cascade filters; hiermee kan je ook de tabel verbergen voordat de filter wordt toegepast; toon zoekknop;
1. Report Builder** – genereer Word of Excel rapporten van tabellen in je WP in 1 klik
1. Gravity Forms integratie** – hiermee kan je bewerkbare wpDataTables maken van Gravity Forms invoergegevens.
1. Formidable Forms integratie** – hiermee kan je wpDataTables maken van Formidable Forms invoergegevens.

**Deze add-ons zijn niet inbegrepen in het premium plugin. Ze moeten apart worden aangeschaft.

Wat zeggen mensen over wpDataTables?

★★★★★

Geweldige plugin, geweldige functies, geweldige ondersteuning. Zeer aanpasbaar en performant. – mirkolofio

★★★★★

Deze plugin is zeer nuttig en heeft me ontelbare uren bespaard. De ondersteuning is top-notch ook. Letterlijk een van de meest indrukwekkende plugins die ik gebruik. – heatherlsi

★★★★★

Dit is de beste plugin voor het weergeven van tabellen en grafieken! En de ondersteuning is de beste die ik had op WordPress. Reacties binnen enkele uren en probleem opgelost dezelfde dag! – ldeschenes

★★★★★

Ik doe niet veel beoordelingen, maar mijn ervaring met wpDataTables is geweldig geweest; van het gebruik van de plugin tot interactie met de klantendienst en hun ondersteuningsteam. Ik was behoorlijk verbaasd dat zelfs door de vakantie seizoen het ondersteuningsteam snel antwoordde op mijn verzoek. – tekv

★★★★★

Ik ben onder de indruk. Ik dacht dat dit een basis plugin zou zijn, maar het is een zeer krachtige en veelzijdige plugin die veel tools en instellingen biedt. En als je hulp nodig hebt bij het gebruik van de plugin, staat hun ondersteuning klaar om te helpen. Zeer professioneel. – mycamgirl

Schermafdrukken

 • Nieuwe eenvoudige editor
 • Cellen samenvoegen en aanpassen
 • Kolommen en rijen herschikken/ordenen
 • Front-end gegevenstabel voorvertoning.
 • Back-end gegevenstabel voorvertoning.
 • Gegevenstabel voorvertoning vanuit de back-end
 • Tabel browser voorbeeld
 • Algemene instellingen
 • Kolominstellingen
 • Plugininstellingen
 • Google charts
 • Google chart instellingen

Blokken

Deze plugin voorziet 2 blokken.

 • wpDataTables - Tables & Table Charts
 • wpDataTables - Tables & Table Charts

Installatie

Installatie van de plugin is heel eenvoudig.

 1. Installeer met een van deze opties:
  • Installeer direct vanuit het WordPress beheerder paneel: ga naar Plugins -> Nieuw toevoegen -> Zoek naar “wpDataTables”, en klik op de knop Installeren.
  • Download de ZIP handmatig uit de plugins repository van WordPress, en upload het via het WordPress beheerder paneel: ga naar Plugins -> Add New -> Upload Plugin, blader naar de gedownloade zip en upload het.
  • Download de ZIP, pak hem uit en upload de uitgepakte map handmatig via FTP naar de /wp-content/plugins/ map van je WordPress installatie.
 2. Activeer de plugin via het ‘Plugin’ menu in WordPress.
 3. Dat is het!

FAQ

Ik heb een tabel toegevoegd maar zie geen sortering, filtering of paginering

Meestal gebeurt dit wanneer PHP versie ouder dan 5.4 is geïnstalleerd. Controleer dit eerst, en upgrade naar PHP 5.4 of hoger, als dat het probleem is.

Hoe verberg je “Toont X van X ingaven” in paginering?

Ga naar het tabblad weergave van het blok tabelinstellingen en schakel de instelling “Infoblok” uit.

Hoe kan ik het openen van links in een pop-up uitschakelen/inschakelen?

Je kunt instellen hoe de links geopend worden door de “URL doel attribuut” schakelaar aan te zetten
In de gegevens tab van de kolominstellingen pop-up. Het is aan jou om voor elke URL-kolom te definiëren of je de link in een nieuwe of in dezelfde tab wilt laten openen.

Hoe kan ik het blok “Toon X ingaven” verbergen in de paginering?

Ga naar het tabblad weergave van het blok tabelinstellingen en schakel de instelling “Rijen per pagina” uit.

Hoe symbolen of tekst voor/na celwaarden toevoegen zonder de sortering te beïnvloeden (valuta, procenten, enz.)

Voor elke tabel kolom in de kolom instellingen modal kan je tekstvelden “Celinhoud prefix” en “Celinhoud suffix” vinden in de Weergave tab.
Waarden uit deze tekstvelden zullen verschijnen voor of/en na elke celinhoud in een kolom.
Deze functie gebruikt CSS voor het weergeven van de ingevoerde tekst, daarom zal het sorteren van de kolommen niet worden beïnvloed.

Hoe pas ik het formaat van de datums aan?

Datum formaat kan veranderd worden in wpDataTables instellingen pagina door gebruik te maken van het “Datum formaat” dropdown menu.

Hoe duizend- en decimaalscheidingstekens voor getallenkolommen wijzigen?

Dit kan gewijzigd worden in het “nummer formaat” dropdown menu op de wpDataTables instellingen pagina.

Beoordelingen

13 januari 2022
The product is very flexible - about the only dynamic table builder solution that I found that connects to a SQL database and allows filtering based on a URL parameter. Beyond the product itself, and maybe more importantly, the support was expert and responsive. Great software is shelfware without great support.
7 januari 2022
Really impressed by the product, but also by the support team!
28 december 2021
Sort and filter tables and connect tables and charts to WP database data sources.
26 december 2021
I have multiple data tables over 10 rows, when I checked the cache / texted only version in Chrome, the text version of the site only shows 10 rows. Did a manual search for data points after 10 rows and they weren't indexed in Google. Contacted support and they have no idea what's going on. They asked me for temporary admin access, which I did. No response from support after. But I FOUND the solution. The solution is called Ninja Tables Pro. Fast, easy to use, all data shows and is indexed.
Lees alle 221 beoordelingen

Bijdragers & ontwikkelaars

“wpDataTables – Tables & Table Charts” is open source software. De volgende personen hebben bijgedragen aan deze plugin.

Bijdragers

“wpDataTables – Tables & Table Charts” is vertaald in 2 talen. Dank voor de vertalers voor hun bijdragen.

Vertaal “wpDataTables – Tables & Table Charts” naar jouw taal.

Interesse in ontwikkeling?

Bekijk de code, haal de SVN repository op, of abonneer je op het ontwikkellog via RSS.

Changelog

2.1.24

 • Compatibiliteit met WP 5.8.3 goedgekeurd.
 • Andere kleine fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.

2.1.23

 • Verbeterd: reduceer plugin grootte door onnodige bestanden te verwijderen
 • Opgelost: CSS conflicten met Gravity formulieren opgelost.
 • Andere kleine fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.

2.1.22

 • Verbeterd: paginering toegevoegd boven de tabel op blader pagina voor tabellen en grafieken.
 • Verbeterd: nieuwe hook toegevoegd om URL van PHP array tabellen te filteren: wpdatatables_filter_url_php_array.
 • Verbeterd: nieuwe voorgeformateerde hooks voor alle kolom types in datatables toegevoegd:
  wpdatatables_filter_date_cell_before_formatting, wpdatatables_filter_time_cell_before_formatting,
  wpdatatables_filter_datetime_cell_before_formatting, wpdatatables_filter_link_cell_before_formatting,
  wpdatatables_filter_email_cell_before_formatting, wpdatatables_filter_string_cell_before_formatting,
  wpdatatables_filter_int_cell_before_formatting, wpdatatables_filter_float_cell_before_formatting
  and wpdatatables_filter_image_cell_before_formatting.
 • Opgelost: melding opgelost voor een verouderde hook in Gutenberg.
 • Opgelost: fout opgelost met bladeren van tabellen en grafieken met zoekfunctie
 • Compatibiliteit met WP 5.8.2 goedgekeurd.
 • Andere kleine bug opgelost en stabiliteitsverbeteringen

2.1.21

 • Functie: nieuwe opties toegevoegd voor link editor in gegevenstabel (noreferrer en gesponsorde attributen)
 • Functie: nieuwe opties toegevoegd voor link editor in eenvoudige tabel (noreferrer en gesponsorde attributen)
 • Andere kleine bug opgelost en stabiliteitsverbeteringen

2.1.20

 • Functie: knop voor wissen toegevoegd in kleurkiezer in eenvoudige tabel.
 • Verbetering: problemen met CSS regel voor achtergrond en tekstkleur in eenvoudige tabel editor opgelost.
 • Andere kleine bug opgelost en stabiliteitsverbeteringen

2.1.19

 • Functie: nieuwe optie toegevoegd voor de eenvoudige tabel: “Randen verwijderen”.
 • Functie: nieuwe optie toegevoegd voor de eenvoudige tabel: “Rand inklappen”.
 • Functie: nieuwe optie toegevoegd voor de eenvoudige tabel: “Afstand tussen de randen”.
 • Verbetering: verbeterde controle voor bestaande PHP extensie – zlib op de server.
 • Compatibiliteit met WP 5.8.1 goedgekeurd.
 • Andere kleine bug opgelost en stabiliteitsverbeteringen

2.1.18

 • Functie: nieuwe optie “Pagina Oriëntatie” toegevoegd voor PDF export rapporten.
 • Functie: nieuwe optie “Papierformaat” toegevoegd voor PDF export rapporten.
 • Andere kleine fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.

2.1.17

 • Opgelost: onnodige CSS verwijderd.
 • Andere kleine fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.

2.1.16

 • Functie: lettertype en lettertype grootte opties toegevoegd in de simpele tabel.
 • Functie: nieuwe optie toegevoegd om HTML code te tonen in geëxporteerde bestanden zoals print, kopiëren, CSV en Excel.
 • Bijgewerkte moment.js bibliotheek.
 • Compatibiliteit met WP 5.8 goedgekeurd.
 • Andere kleine fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.

2.1.15

 • Opgelost: onnodige CSS verwijderd.
 • Andere kleine fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.

2.1.14

 • Nieuwe hooks wpdatatables_filter_int_cell_data_in_charts en wpdatatables_filter_float_cell_data_in_charts toegevoegd.
 • Opgelost: lay-out van element kopiëren naar klembord verbeterd.
 • Opgelost: CSS probleem opgelost in eenvoudige tabellen op mobiele toestellen.
 • Opgelost: probleem opgelost met het veranderen van kleuren in grafieken.
 • Opgelost: conflict op back-end met Gravity formulieren tooltips opgelost
 • Andere kleine fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.

2.1.13

 • Nieuwe GRATIS addon: “Forminator Forms integratie voor wpDataTables” beschikbaar. Tool die “Forminator Form” toevoegt als een nieuwe tabel type en kan je wpDataTables maken van Forminator Forms inzendingen. Meer op deze link.
 • Opgelost: probleem met strings in lussen opgelost (conflict met andere plugins).
 • Opgelost: probleem opgelost met de zichtbaarheid van de kleurkiezer in de kolom kleur optie op kleine schermen.
 • Opgelost: Probleem opgelost met het tonen van aanhalingstekens in grafieken.
 • Opgelost: probleem opgelost met de melding op de Dashboard pagina.
 • Opgelost: probleem opgelost met JS meldingen over sourceMappingURLs.
 • Compatibiliteit met WP 5.7.2 goedgekeurd.
 • Andere kleine fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.

2.1.12

 • Opgelost: probleem met spaties in kolom headers opgelost
 • Opgelost: probleem opgelost met het niet opslaan van tooltip opties in grafieken
 • Opgelost: een foutboodschap opgelost op de welkomspagina.
 • Compatibiliteit met WP 5.7.1 goedgekeurd.
 • Andere kleine fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.

2.1.11

 • Opgelost: probleem opgelost met het niet tonen van eenvoudige editor in Safari browser
 • Opgelost: probleem opgelost met welkomstpagina bij een bulk plugin activatie
 • Opgelost: sommige PHP meldingen opgelost
 • Opgelost: probleem met tabelranden in eenvoudige tabel opgelost
 • Andere kleine fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.

2.1.10

 • Functie: nieuwe optie toevoegen om 3D taartdiagram te maken
 • Functie: tabellen en grafieken zoeken met ID op bladerpagina’s
 • Een vertaal functie toegevoegd voor verschillende strings.
 • Duitse vertaling toegevoegd
 • Opgelost: probleem met fatale fouten opgelost indien allow_url_fopen is uitgeschakeld op de server.
 • Opgelost:probleem opgelost met het laden van eenvoudige tabelvoorbeelden na het klikken op de terugknop in de browser vanaf sommige pagina’s.
 • Opgelost: probleem opgelost met het invoegen van “px” in kolombreedte optie.
 • Compatibiliteit met WP 5.7 goedgekeurd.
 • Andere kleine fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.

2.1.9

 • Verbetering: Auto-opslaan functionaliteit toegevoegd na het invoegen van media in eenvoudige tabellen
 • Verbetering: vertaalfuncties aan sommige strings toegevoegd
 • Verbetering: nieuwe hooks toegevoegd voor het enqueuen van scripts in het beheerder gedeelte en filters voor elementor widgets
 • Opgelost: probleem opgelost met lettertype in material skin en achtergrond in graphite skin.
 • Opgelost: probleem met klasse naam in globale lettertype kleur instellingen opgelost.
 • Compatibiliteit met WP 5.6.2 goedgekeurd.
 • Andere kleine fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.

2.1.8

 • Functie: nieuwe datum formaten toegevoegd
 • Opgelost: probleem met waarschuwingen en meldingen met eenvoudige tabel en andere paginabouwers opgelost.
 • Opgelost: probleem opgelost met het tonen van grafieken met WP rocket caching.
 • Opgelost: probleem met teller variabele in grafieken opgelost.
 • Compatibiliteit met WP 5.6.1 goedgekeurd.
 • Andere kleine fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.

2.1.7

 • Functie: nieuwe optie om in te stellen dat kolomgegevens beschikbaar/uitgeschakeld moeten zijn in globale zoekresultaten
 • Functie: nieuwe optie om NOFOLLOW relatie in te stellen voor links in eenvoudige en gegevenstabellen
 • Opgelost: probleem opgelost met het opslaan van pagina in Divi builder met eenvoudige tabel shortcode.
 • Opgelost: probleem opgelost met het niet tonen van tabbladen in de backend na het overschakelen.
 • Opgelost: probleem met tooltip opgelost wanneer jQuery UI wordt geladen.
 • Opgelost: probleem met verdwijnend weergavelengte selectievakje opgelost.
 • Andere kleine fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.

2.1.6

 • Opgelost: probleem met fatale fouten op Dashboard pagina opgelost indien PHP extensies niet zijn geïnstalleerd.
 • Compatibiliteit met WP 5.6 goedgekeurd.
 • Compatibiliteit met PHP 8 goedgekeurd.
 • Andere kleine fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.

2.1.5

 • Verbetering: PHPExcel bibliotheek vervangen door PhpSpreadsheet bibliotheek.
 • Opgelost: problemen opgelost met verouderde fouten.
 • Opmerking: vanaf deze versie is PHP versie 5.6 of nieuwer vereist!
 • Andere kleine fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.

2.1.4

Een grote update met een aantal nieuwe functies, fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen:
* Functie: Elementor integratie – Elementor blokken toegevoegd voor tabellen en grafieken.
* Functie: nieuwe optie om paginering voor elke tabel te verbergen.
* Functie: nieuwe optie om paginatie positie in te stellen voor elke tabel. (Rechts, midden en links)
* Functie: nieuwe optie om paginering lay-out voor elke tabel in te stellen. (Zes verschillende lay-outs)
* Functie: nieuwe optie om tabellen sorteervolgorde in te stellen op bladerpagina’s.
* Opgelost: probleem voor reset opties verwijder randen opgelost.
* Opgelost: probleem met tonen van tabellen in Internet Explorer browser opgelost.
* Opgelost: verwijder wpdt-c klasse uit admin gebied op andere admin pagina’s.
* Opgelost: correcte mapnaam voor Sloveense taal.
* Opgelost: probleem opgelost met het verwijderen van berichtmodals in beheerdersgedeelte
* Opgelost: probleem opgelost voor eenvoudige tabellen met willekeurige sortering.
* Andere kleine fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.

2.1.3

 • Functie: nieuw type tabel – Maak een eenvoudige tabel met alle gegevens, samengevoegde cellen, styling, sterrenbeoordeling en nog veel meer.
 • Functie: Solveense vertaling toegevoegd
 • Verbetering: Franse vertaling bijgewerkt
 • Verbetering: nieuwe kleurkiezer toegevoegd
 • Andere kleine fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.

2.1.2

 • Probleem opgelost met trage back-end
 • Probleem met loader opgelost na opslaan van de globale plugin instellingen
 • Fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.

2.1.1

 • Fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.
 • Compatibiliteit met WP 5.5 goedgekeurd.

2.1

 • Ontwerp: nieuw fris beheerder UI.
 • Nieuwe pagina: nieuwe dashboard pagina met veel handige informatie en gidsen.
 • Nieuwe pagina: nieuwe gedetailleerde Systeem Info pagina die het oplossen van externe conflicten vereenvoudigt.
 • Functie: nieuwe pop-up Eerste-Lanceringsgids met uitleg over functies voor nieuwe gebruikers.
 • Functie: nieuwe opties zoals functie suggestie, abonnement en nog veel meer.
 • Functie: nu is het mogelijk om alle Google charts te maken.
 • Functie: grafiektooltips zijn ingeschakeld.
 • Functie: globale tabelaanpassingen zijn beschikbaar (kleur en lettertype-instellingen)
 • Melding: voor de volgende update van wpDataTables Lite zal worden vereist 5.6 versie van PHP, dus de gebruikers die nog 5.4 hebben tijd om bij te werken.
 • Fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.
 • Compatibiliteit met WP 5.4.2 goedgekeurd.

2.0.21

 • Opgelost: fout met Gutenberg hooks
 • Compatibiliteit met WP 5.4.1 goedgekeurd.

2.0.19

 • Opgelost: probleem met padding in container voor Aqua skin in backend
 • Opgelost: probleem met padding voor ellipsis knop in paginering
 • Compatibiliteit met WP 5.4 goedgekeurd.

2.0.18

 • Optie voor titel bij printen knop toegevoegd
 • Opgelost: probleem met het inschakelen van de knop Toepassen op invoer/plakken URL-invoer
 • Fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.

2.0.17

 • Russische vertaling geüpdatet
 • Fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.

2.0.16

 • Een kleine update met een paar kleine bugfixes:
 • Opgelost: conflict met WooCommerce productpagina en Gutenberg opgelost
 • Klein beveiligingsprobleem opgelost – nonce toegevoegd op instellingenpagina
 • Compatibiliteit met WP 5.3.2 goedgekeurd.

2.0.15

 • Een kleine update met een paar kleine bugfixes:
 • Opgelost: plugin is nu compatibel met jQuery 3.x.
 • Opgelost: PHP meldingen opgelost
 • Compatibiliteit met WP 5.3 goedgekeurd.

2.0.14

 • Functie: nieuwe datum formaten toegevoegd
 • Franse vertaling bijgewerkt
 • Kern van Datatables-bibliotheek bijgewerkt
 • Fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.
 • Compatibiliteit met WP 5.2.3 goedgekeurd.

2.0.13

 • Functie: beperking op aantal rijen in tabellen verwijderd
 • Functie: opties toegevoegd voor het aanmaken van Google Charts (Lijn, kolom en taart)
 • Functie: opties toegevoegd voor het aanpassen van Google Charts (Lijn, kolom en taart)
 • Fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.

2.0.12

 • Fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.

2.0.11

 • Fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.
 • Compatibiliteit met WP 5.2.2 goedgekeurd.

2.0.10

 • Fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.

2.0.9

 • Functie: Gutenberg blok toegevoegd – de plugin is nu Gutenberg geoptimaliseerd.
 • Functie: optie toegevoegd om te kiezen of je de tabellen wil behouden na het verwijderen van de plugin van de Plugins pagina (standaard worden de tabellen bewaard in de database na het verwijderen van de plugin).
 • Fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.
 • Compatibiliteit met WP 5.2.1 goedgekeurd.

2.0.8

 • Fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.
 • Compatibiliteit met WP 5.1.1 goedgekeurd.

2.0.7

 • Nieuwe skins en nieuwe UI-elementen – een nieuwe Donker en Paarse-stijl skins voor tabellen front-end, nieuwe UI-elementen;
 • Fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.
 • Compatibiliteit met WP 5.1 goedgekeurd.

2.0.6

 • Nieuwe skin en nieuwe UI-elementen – een nieuwe Auqa-stijl skin voor tabellen front-end, nieuwe UI-elementen;
 • Fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.
 • Compatibiliteit met WP 5.0 goedgekeurd.

2.0.5

 • Meer datumformaten toegevoegd
 • Fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.

2.0.4

 • Franse taal toegevoegd voor vertaling
 • Fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.
 • Compatibiliteit met WP 4.9.8 goedgekeurd.

2.0.3

 • Een optie om het CSV scheidingsteken te kiezen in de Instellingen pagina.
 • Fouten opgelost en stabiliteitsverbeteringen.
 • Compatibiliteit met WP 4.9.7 goedgekeurd.

2.0.2

 • Het ontwerp van de plugin werd vanaf nul herwerkt tot een meer intuïtieve, soepele en gebruiksvriendelijke interface volgens de richtlijnen van Material Design;
 • Nieuwe skin en nieuwe UI-elementen – een nieuwe Material-stijl skin voor tabellen front-end, nieuwe UI-elementen;
 • Functie: selectievakje voor het opnemen van Bootstrap op de front-end toegevoegd op de instellingen pagina;
 • Functie: nieuwe instellingen voor URL link kolommen – het is nu mogelijk om ze bijvoorbeeld als knoppen weer te geven, te configureren of de links in een nieuw tabblad geopend moeten worden, of de standaard tekst te veranderen;
 • Opgelost: verwijderde “Alle” wanneer de tabel alle ingaven weergeeft, en wanneer je minder ingaven hebt dan de geselecteerde weergegeven lengte;
 • Verbeteringen onder de motorkap
 • Verbeteringen op het gebied van veiligheid en stabiliteit;
 • Een aantal kleine fouten opgelost;
 • Compatibiliteit met WP 4.9.1 goedgekeurd.

1.2.3

 • Beveiligingsfouten opgelost bij het verwijderen en laden van wpDataTable.

1.2.2

 • Beveiligingsproblemen opgelost voor alle opslaan acties.

1.2.1

 • Compatibiliteit met WP 4.7 goedgekeurd
 • Probleem met PHPExcel componenten opgelost

1.2

 • DatumTijd kolomtype toegevoegd
 • Tijd kolom type toegevoegd
 • Multisite ondersteuning uitgebreid
 • Instellingenpagina verbeterd
 • Compatibiliteit met WP 4.6.1 goedgekeurd
 • Verschillende bugs opgelost

1.1

 • Tabeltools gemigreerd om HTML5 te gebruiken in plaats van Adobe Flash
 • Geavanceerde instellingen voor het configureren van tabel tools (individueel per knop)
 • Brede tabellen kunnen worden geconfigureerd om horizontaal scrollbaar te zijn
 • Gebruikte bibliotheken bijgewerkt
 • Compatibiliteit met WP 4.5.2 goedgekeurd
 • Verschillende bugs opgelost

1.0

 • Initiële versie voor wp.org