Je plugin toevoegen

Eenmaal ingediend zal je plugin handmatig worden beoordeeld op standaard fouten alsmede op het naleven van alle richtlijnen.

Voordat je een nieuwe plugin kunt uploaden moet je eerst inloggen.

Ook al heb je tientallen plugins ingestuurd, neem dan toch nog even de tijd om je geheugen op te frissen met de volgende informatie:

FAQ

Hoe lang zal het beoordelingsproces duren?

Dit staat in de Ontwikkelaars FAQ. Het duurt tussen de 1 en de 10 dagen. We proberen om alle plugins binnen 5 werkdagen te beoordelen vanaf het moment van inzending, maar het proces duurt zolang het duurt, afhankelijk van de complexiteit van je plugin.

Wat zal de URL van mijn plugin worden?

De URL van je plugin wordt ingevuld op basis van de waarde van de Pluginnaam in uw plugin-hoofdbestand (die met de plugin headers). Als je de jouwe als volgt noemt: Pluginnaam: Jan Metdepet, dan wordt jouw URL https://wordpress.org/plugins/jan-metdepet en jouw slug jan-metdepet. Als er al een plugin bestaat met jouw naam, dan wordt de jouwe jan-metdepet-2 enz. Het gaat dus exact zoals bij de WordPress berichtnamen.

Op het moment dat je plugin is goedgekeurd, kan de naam niet meer worden gewijzigd.

Ik heb een fout gemaakt met de naam van mijn plugin. Moet ik het opnieuw indienen?

Please don’t! Instead email plugins@wordpress.org and we can rename your plugin as long as it’s not approved. Since we check emails first, the odds are we’ll catch it. If we don’t, just email us and explain the mistake. We’ll explain what to do.

Waarom werd mijn pluginnaam niet geaccepteerd?

This is explained in detail in our detailed plugin guidelines, but currently we give you the chance to rename it during the review process if the plugin name violates the guideline. Some terms (like “plugin” and “WordPress”) will be removed for you, as those should not be used at all. We get it; you’re a WordPress Plugin.

Met betrekking tot de namen en handelsmerken van andere bedrijven en plugins: gebruik ze niet aan het begin van je pluginnaam. Als je niet Facebook zelf bent, dan moet je niet een plugin insturen die facebook gebruikt als de eerste term van je slug. “Facebook Like Sharer” (wat facebook-like-sharer zou zijn) is niet aanvaardbaar, maar “Like Sharer voor Facebook” (wat like-sharer-voor-facebook zou kunnen worden) is in orde.