Je plugin toevoegen

Voordat je je plugin aanbiedt vragen we je om eerst onze Richtlijnen te beoordelen en de Veel gestelde vragen te bekijken. Een kleine selectie van algemene vragen wordt onder het formulier getoond.

Voordat je een nieuwe plugin kan uploaden moet je eerst inloggen.

Eenmaal ingediend zal je plugin handmatig worden beoordeeld op standaard fouten alsmede op het naleven van alle richtlijnen.

Veelgestelde vragen

Hoe lang zal het beoordelingsproces duren?

Dit staat in de Ontwikkelaars FAQ. Het duurt tussen de 1 en de 10 dagen. We proberen om alle plugins binnen 5 werkdagen te beoordelen vanaf het moment van inzending, maar het proces duurt zolang het duurt, afhankelijk van de complexiteit van je plugin.

Wat zal de URL van mijn plugin worden?

De URL van je plugin wordt ingevuld op basis van de waarde van de Pluginnaam in je plugin hoofdbestand (die met de plugin headers). Als je het als volgt noemt: Pluginnaam: Jan Metdepet, dan wordt je URL https://wordpress.org/plugins/jan-metdepet en je slug jan-metdepet. Als er al een plugin bestaat met je naam, dan wordt de jouwe jan-metdepet-2 enz. Het gaat dus exact zoals bij de WordPress bericht namen.

Op het moment dat je plugin is goedgekeurd, kan de naam niet meer worden gewijzigd.

Ik heb een fout gemaakt met de naam van mijn plugin. Moet ik het opnieuw indienen?

Alsjeblieft niet! Stuur in plaats daarvan een mail naar plugins@wordpress.org en dan kunnen we de naam van je plugin wijzigen zolang het nog niet is goedgekeurd. Aangezien we eerst de mail checken, is de kans groot dat we ’m snel te pakken hebben. En mocht dat niet gebeuren, stuur ons gewoon een e-mail en leg uit waarom het mis ging. Wij zullen je uitleggen wat je vervolgens moet doen.

Waarom kan ik een plugin niet aanbieden met specifieke namen?

Bepaalde pluginnamen zijn verboden als gevolg van misbruik van merknamen. Daarmee vergelijkbaar schermen we het gebruik van deze namen af in plugin slugs, gericht op je bescherming.