WordPress.org

Theme Directory

Alle thema’s

FashionPoint

FashionPoint

Dit thema is al 2 jaar niet bijgewerkt. Het wordt mogelijk niet meer onderhouden of ondersteund en kan compatibiliteitsproblemen geven als het wordt gebruikt met een recentere versie van WordPress.

Dit is een subthema van StoreOne.

  • Versie 1.1.2
  • Laatst bijgewerkt 7 december 2019
  • Actieve installaties 40+
  • WordPress versie 4.0
  • PHP versie 5.6

FashionPoint is het sub-thema van StoreOne. FashionPoint is een krachtig multifunctioneel WooCommerce WordPress thema. FashionPoint is het perfecte gratis thema voor e-commerce winkels. FashionPoint is responsieve geoptimaliseerd voor mobiel en gebruikt een bootstrap-framework. Om geweldige iconen op de website weer te geven, gebruikt het FontAwesome pictogrammen. FashionPoint is zoekmachine-geoptimaliseerd (SEO) vriendelijk. Thema is ontwikkeld om te worden gebruikt voor elk bedrijf, bedrijf, bedrijf of freelancers om een geweldige online-aanwezigheid te creëren. FashionPoint wordt ten zeerste aanbevolen voor bedrijven, informatieve bureaus, reizen, ontwerp, kunst, persoonlijk, restaurant, bouw, gezondheid, digitaal bureau, bloggers, zakelijke aangelegenheden, freelancers, portfolio, productvoorstelling en andere creatieve e-commerce websites. Zelfs met alle krachtige functies is het thema geoptimaliseerd voor snelle prestaties en beveiliging. Het thema omvat een aanpasbare homepage, geweldige regelaars, sociale links, de nieuwste producten, de nieuwste blogsectie en een andere geavanceerde sectie. Thema Zorg voor een template van 3 pagina’s (startpagina, volledige breedte, linker zijbalk) om de lay-out te selecteren. FashionPoint is perfect geschikt voor kleding, elektronica, mobiel en bruikbaar voor elk type winkelwebsite. FashionPoint is goed voor e-commerce-oplossing en compatibel met Contact Form 7, JetPack, WPML. Documentatie beschikbaar op https://www.themefarmer.com/documentation/documentation-storeone/ en bekijk de demo op http://demo.themefarmer.com/fashionpoint/

Downloads per dag

Actieve installaties: 40+

Beoordelingen

Dit thema is nog niet beoordeeld.

Ondersteuning

Heb je iets te melden? Heb je hulp nodig?

Support forum bekijken

Rapporteer

Heeft dit thema grote problemen?

Rapporteer dit thema

Vertalingen

Dit thema is beschikbaar in de volgende talen: Dansk, English (US), Español, Español de Venezuela, Lietuvių kalba, Nederlands (België), en Nederlands.

Vertaal het thema

Doorzoek de code