WP-Mail-SMTP van WPForms

Omschrijving

WordPress Mail SMTP-plug-in

Problemen hebben met uw WordPress-site die geen e-mails verzendt? Je bent niet alleen. Meer dan 1 miljoen websites gebruiken WP Mail SMTP om hun e-mails betrouwbaar te verzenden.

Ons doel is om e-mail deliverability eenvoudig en betrouwbaar te maken. We willen ervoor zorgen dat uw e-mails de inbox bereiken.

WP Mail SMTP lost uw e-mail levering op door WordPress opnieuw te configureren om een goede SMTP-provider te gebruiken bij het verzenden van e-mails.

Wat is SMTP?

SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) is een industriestandaard voor het verzenden van e-mails. Een goede SMTP-configuratie helpt de leverbaarheid van e-mail te vergroten door verificatie te gebruiken.

Popular email clients like Gmail, Yahoo, Office 365, and Zoho are in a constant battle with email spammers. One of the things they look at is if an email is originating from the location it claims to be originating from.

Als de juiste verificatie er niet is, gaan e-mails in de SPAM-map of in het ergste geval, worden helemaal niet bezorgd.

Dit is een probleem voor veel WordPress-sites, omdat WordPress standaard de PHP-e-mailfunctie gebruikt om e-mails te verzenden die door WordPress zijn gegenereerd of een plug-in in contactformulier zoals WPForms.

The issue is that most WordPress hosting companies don’t have their servers properly configured for sending PHP emails.

De combinatie van twee zorgt ervoor dat uw WordPress e-mails niet worden geleverd.

Hoe werkt WP Mail SMTP?

WP Mail SMTP-plug-in lost problemen met e-mailbezorging eenvoudig op door de manier waarop uw WordPress-site e-mail verzendt te verbeteren en te wijzigen. We configureren de wp_mail() functie opnieuw om de juiste SMTP-hostreferenties te gebruiken of maken gebruik van een ingebouwde SMTP-e-mailprovider.

Bij het gebruik van een van onze ingebouwde SMTP-e-mailproviderintegraties (aanbevolen), worden e-mails verzonden met behulp van de directe API van de provider. Dit betekent dat zelfs als uw webhost SMTP-poorten blokkeert, uw e-mails nog steeds met succes worden verzonden.

Dit helpt u alle WordPress op te lossen en geen e-mailproblemen te verzenden.

WP Mail SMTP-plug-in bevat veel verschillende SMTP-installatieopties:

 1. SMTP.com (Aanbevolen)
 2. Sendinblue SMTP (Recommended)
 3. Mailgun SMTP
 4. SendGrid-SMTP
 5. Gmail-SMTP
 6. Microsoft SMTP (Outlook.com en Office 365) [Pro]
 7. Amazon SES SMTP [Pro]
 8. Zoho Mail SMTP [Pro]
 9. Alle andere SMTP-diensten

For most options, you can specify the “from name” and “email address” for outgoing emails.

In plaats van gebruikers verschillende SMTP-plug-ins en workflows te laten gebruiken voor verschillende SMTP-providers, hebben we besloten om alles in één keer te brengen. Dit is wat WP Mail SMTP, de beste SMTP-oplossing voor WordPress maakt.

SMTP.com

SMTP.com is een aanbevolen transactionele e-mailservice.

Met meer dan 22 jaar e-maillevering expertise, SMTP.com is al bijna net zo lang als e-mail zelf. Ze staan bekend bij internetproviders als een van de meest betrouwbare afzenders op het internet.

Met hun eenvoudige integratieproces kun je binnen enkele minuten e-mails verzenden en profiteren van jarenlange ervaring. SMTP.com biedt gebruikers 10.000 gratis e-mails de eerste 30 dagen.

Lees onze SMTP.com documentatie voor meer details.

Sendinblue-SMTP

Sendinblue is a recommended transactional email service.

Ze bedienen meer dan 80000 groeiende bedrijven over de hele wereld en sturen meer dan 30.000.000 e-mails per dag.

Hun e-mailbezorgingsexperts zijn voortdurend aan het werk om de betrouwbaarheid en snelheid van hun SMTP-infrastructuur te optimaliseren. Sendinblue biedt gebruikers 300 gratis e-mails per dag.

Lees onze Sendinblue-documentatie voor meer informatie.

Mailgun SMTP

Mailgun SMTP is een populaire SMTP-serviceprovider waarmee u grote hoeveelheden e-mails verzenden. Ze bieden 5.000 gratis e-mails per maand voor 3 maanden.

WP Mail SMTP plugin biedt een native integratie met MailGun. Het enige wat u hoeft te doen is uw Mailgun-account aan elkaar koppelen en u zult uw e-maildeliverability verbeteren.

Lees onze Mailgun-documentatie voor meer informatie.

SendGrid-SMTP

SendGrid heeft een gratis SMTP-abonnement dat u gebruiken om maximaal 100 e-mails per dag te verzenden. Met onze native SendGrid SMTP-integratie u SendGrid SMTP eenvoudig en veilig instellen op uw WordPress-site.

Lees onze Sendgrid-documentatie voor meer informatie.

Gmail-SMTP

Vaak bloggers en eigenaren van kleine bedrijven niet willen maken van derden SMTP diensten te gebruiken. Nou, je je Gmail- of G Suite-account gebruiken voor SMTP-e-mails.

Hiermee u uw professionele e-mailadres gebruiken en de verkoopbaarheid van e-mail verbeteren.

In tegenstelling tot andere Gmail SMTP-plug-ins, gebruikt onze Gmail SMTP-optie OAuth om uw Google-account te verifiëren, zodat uw inloggegevens 100% veilig blijven.

Lees onze Gmail-documentatie voor meer informatie.

Microsoft SMTP (Outlook.com en Office 365)

Veel bedrijven gebruiken Outlook.com of Office 365 om hun e-mail van stroom te sturen. Voor die gebruikers kan de Microsoft mailer een geweldige optie zijn. Met deze integratie u uw bestaande Outlook.com- of Office 365-account gebruiken om uw e-mails betrouwbaar te verzenden.

Amazon-SES-SMTP

Gevorderde of technische gebruikers kunnen de kracht van Amazon-AWS (Amazon Web Services) benutten met de Amazon-SES-Mailer; met deze integratie kunt u een groot volume aan e-mails verzenden tegen een zeer redelijke prijs.

Lees onze Amazon-ses-documentatie voor meer informatie.

Zoho Mail SMTP

Send emails using your personal or business Zoho Mail account, all while keeping your login credentials safe.

Read our Zoho Mail documentation for more details.

Andere SMTP

WP Mail SMTP-plug-in werkt ook met alle belangrijke e-mailservices zoals Gmail, Yahoo, Outlook, Microsoft Live en elke andere e-mailverzendende service die SMTP biedt.

U de volgende opties instellen:

 • Geef een SMTP-host op.
 • Geef een SMTP-poort op.
 • Kies SSL / TLS-versleuteling.
 • Kies ervoor om SMTP-verificatie te gebruiken of niet.
 • Geef een SMTP-gebruikersnaam en -wachtwoord op.

Bekijk onze SMTP-documentatieom aanbevolen instellingen voor de populaire services en tips voor het oplossen van problemen te bekijken.

We hopen dat u WP Mail SMTP plugin nuttig vinden!

WP-Mail-SMTP Pro

Naast originele Microsoft- en Amazon SES-integratie biedt WP-Mail-SMTP Pro toegang tot vele andere krachtige functies en services.

Klik hier om WP-Mail-SMTP Pro nu te kopen.

E-mail log

Met e-mailregistratie u alle e-mails die vanaf de site zijn verzonden, registreren en bekijken. E-maillogboeken zijn handig voor het opslaan van e-mails voor uw records, het controleren van uitgaande e-mails en foutopsporing tijdens de ontwikkeling van de site.

WordPress-e-mails en -meldingen beheren

De meldingsfunctie beheren geeft u volledige controle over welke e-mailmeldingen WordPress verstuurt; dit betekent dat u verschillende WordPress-meldingsmails kunt uitschakelen. Wilt u geen e-mails ontvangen als er nieuwe gebruikers worden aangemaakt? Geen probleem; schakel het uit.

Deskundige support

Wij bieden beperkte support voor de plugin WP-Mail-SMTP op de WordPress.org-fora; toegang tot onze een-op-een e-mailsupport van wereldklasse is beschikbaar voor de gebruikers van WP-Mail-SMTP Pro.

Schonehanden-setup

Onze White Glove Setup service is een geweldige optie waar iedereen van kan profiteren. Of je nu geen tijd hebt of misschien voel je je een beetje in je hoofd – we hebben je gedekt.

U kunt achterover leunen en ontspannen terwijl wij alles voor u instellen. Schonehanden-setup omvat de installatie en instelling van de plugin WP-Mail-SMTP, configuratieaanpassingen aan de DNS voor de juiste e-domeinnaamverificatie, Mailgun-setup en laatste testen om te bevestigen dat alles glansrijk werkt.

Veiligheid

Het team van WP-Mail-SMTP neemt beveiliging zeer serieus; niet alleen volgt de plugin alle optimale werkwijzes m.b.t. beveiliging, maar we hebben verschillende opties beschikbaar om ervoor te zorgen dat de site veilig en beveiligd is.

 • Direct SMTP mailer integrations (recommended), such as SMTP.com, SendGrid and Mailgun, use the official provider APIs. This means you never enter your username or password in the plugin settings and these credentials are not stored in the database. Instead, we use tokens or API keys which are much more secure.

 • Als u een andere SMTP-mailer gebruikt, bieden we de optie om het wachtwoord in het bestand wp-config.php in te voegen, dus is het niet zichtbaar in de WordPress-instellingen en wordt niet opgeslagen in de database.

Credits

WP Mail SMTP plugin is oorspronkelijk gemaakt door Callum Macdonald. Het is nu eigendom van en onderhouden door het team achter WPForms – de beste drag & drop vorm bouwer voor WordPress.

U proberen de gratis versie van WPForms plugin om te zien waarom het de beste in de markt.

Wat is het volgende

Als je van deze plugin, dan overwegen het controleren van onze andere projecten:

 • OptinMonster – Krijg meer e-mail abonnees met de meest populaire plug-in voor conversieoptimalisatie voor WordPress.
 • MonsterInsights – Bekijk de statistieken die ertoe doen en laat uw bedrijf met vertrouwen groeien. Beste Google Analytics-plug-in voor WordPress.
 • SeedProd – Jumpstart uw website met de #1 Coming Soon & Maintenance Mode Plugin voor WordPress.

Bezoek WPBeginner om te leren van onze WordPress Tutorials en meer te weten te komen over andere beste WordPress-plug-ins.

Schermafdrukken

 • Ga naar de pagina SMTP-instellingen van WP Mail
 • Gmail / G Suite-instellingen
 • Mailgun-instellingen
 • SendGrid-instellingen
 • SMTP instellingen
 • Verstuur een test e-mail

Installatie

 1. Installeer WP Mail SMTP by WPForms via de WordPress.org plugin repository of door de bestanden naar uw server te uploaden. (Zie instructies over het installeren van een WordPress-plug-in)
 2. Activeer WP Mail SMTP door WPForms.
 3. Navigeer naar het gebied Instellingen van WP Mail SMTP in de WordPress-beheerder.
 4. Kies uw SMTP-optie (Mailgun SMTP, SendGrid SMTP, Gmail SMTP of Andere SMTP) en volg de instructies om deze in te stellen.
 5. Meer hulp nodig? Verkrijg support met WP-Mail-SMTP Pro.

FAQ

Kan ik deze plug-in gebruiken om e-mail te verzenden via Gmail, G Suite, Outlook.com, Office 365, Hotmail, Yahoo of AOL SMTP?

Ja! We hebben uitgebreide documentatie die betrekking heeft op het opzetten van SMTP meest populaire e-mailservices.

Lees onze documenten om de juiste SMTP-instellingen voor elke service te zien.

Help! Ik heb steun nodig of heb een probleem.

Lees ons ondersteuningsbeleid voor meer informatie.

Beperkte support is beschikbaar voor gebruikers van WP-Mail-SMTP via WordPress.org-supportforums.

E-mailsupporten het instellen van assistentie is beschikbaar voor gebruikers van WP-Mail-SMTP Pro.

Ik heb een bug gevonden, wat nu?

Als je een bug hebt gevonden, kun je deze het beste melden in de WP Mail SMTP GitHub-repository. GitHub is waar de plugin actief wordt ontwikkeld, en het posten daar zal uw probleem snel gezien door onze ontwikkelaars (ikzelf en Slava). Eenmaal geplaatst, zullen we uw bug rapport en triage de bug. Bij het maken van een probleem, hoe meer details u toevoegen aan uw rapport, hoe sneller de bug kan worden opgelost.

Kunt u functie x, y of z toevoegen aan de plugin?

Kort antwoord: misschien.

Neem in ieder geval contact met ons op om functies of opties te bespreken die u aan de plug-in wilt toevoegen. We kunnen niet garanderen om ze allemaal toe te voegen, maar we zullen alle verstandige verzoeken overwegen. We zijn hier bereikbaar:
https://wpmailsmtp.com/contact/

Beoordelingen

20 oktober 2020
This plugin easily solved the PHP email problem we were having. So far, no conflicts and no problems! Thanks!
20 oktober 2020
I successfully implemented all settings to use this plugin (with GMail in my case), but I can't find how to change the default email signature. Currently it reads like: "Regards, All at [my sending name] [my website url]" I would like to customize the wording and add my company images, etc. How may I accomplish this?
20 oktober 2020
Saved me a lot of headache while working with Contact form 7 that wouldn't deliver mails. Thanks so much
Lees alle 1.178 beoordelingen

Bijdragers & ontwikkelaars

“WP-Mail-SMTP van WPForms” is open source software. De volgende personen hebben bijgedragen aan deze plugin.

Bijdragers

“WP-Mail-SMTP van WPForms” is vertaald in 26 talen. Dank voor de vertalers voor hun bijdragen.

Vertaal “WP-Mail-SMTP van WPForms” naar jouw taal.

Interesse in ontwikkeling?

Bekijk de code, haal de SVN repository op, of abonneer je op het ontwikkellog via RSS.

Changelog

2.4.0 – 2020-09-17

 • Added: Prefix all 3rd-party libraries to avoid compatibility issues with other plugins using different versions of the same libraries.
 • Changed: Sendinblue SDK library version to 6.4.
 • Changed: Google apiclient library version to 2.7.
 • Changed: Improve plugin settings input and toggle focus states.
 • Fixed: Hide admin bar menu when errors are present and the “Hide Email Delivery Errors” setting is enabled.
 • Fixed: CSS sourcemaps warning messages in browser dev tools.
 • Fixed: Action Scheduler tasks being registered too early and not getting assigned to the plugin group.
 • Fixed: Admin bar CSS asset loading when the admin bar is not showing.
 • Fixed: Fatal error on plugin uninstall if ActionScheduler_QueueRunner::unhook_dispatch_async_request method does not exist.
 • Fixed: PHP Deprecated notice for base_convert() function usage in the Mailgun mailer.

2.3.1 – 2020-08-20

 • Added: A WP Mail SMTP admin bar menu if there is an email delivery error or notifications.
 • Added: WordPress 5.5 compatibility.
 • Changed: Improve copy button user experience for Gmail Authorized redirect URI option.
 • Changed: Email delivery error admin notices are now displayed only on plugin pages.
 • Changed: Improve plugin settings UI by hiding certain options if the mailer does not support them.
 • Changed: Pepipost API mailer is no longer available for new installs.
 • Fixed: WP Site Health check for missing DB tables.
 • Fixed: PHP errors caused by Actions Scheduler library used inside the plugin.
 • Fixed: PHP error on plugin settings and WP Site Health pages if the plugin mailer option is empty for some reason.

2.2.1 – 2020-07-09

 • Added: Gmail mailer now supports aliases.
 • Added: Support both old PHPMailer v5 (WordPress <=5.4) and PHPMailer v6 (WordPress >=5.5).
 • Changed: Pepipost mailer is now using the native API v5 instead of the SendGrid migration API.
 • Fixed: Incorrect Mailgun Domain Name option was not showing an email delivery error.
 • Fixed: Empty debug errors for the Sendinblue mailer are no more.
 • Fixed: Properly compare From Email option value with a correct default email address from WP core.

2.1.1 – 2020-06-08

 • Changed: Remove current automatic default reply-to address and add WP filter wp_mail_smtp_processor_set_default_reply_to for setting default reply-to addresses.
 • Changed: Improve description for several options with links to an article about how to properly use constants.
 • Fixed: PHP parse error connected to Monolog library on PHP versions < 7.x.

2.1.0 – 2020-06-04

 • Added: Async/scheduled tasks management support.
 • Added: New warning notification for selecting the “Default (none)” mailer and saving the plugin settings.
 • Changed: Set the original From Email as Reply-To address if it was overwritten by the Force From Email option.
 • Changed: The Force From Email option is now enabled by default, for new plugin installs.
 • Changed: Reply-To header is now set when not provided, equals to From Name/Email.
 • Fixed: Display a non-empty PHPMailer error when some non-SMTP mailers generate errors.
 • Fixed: Display a more accurate message, when the “channel – not found” error is triggered by SMTP.com API.
 • Fixed: Save and display debug errors for the “Other SMTP” mailer.
 • Fixed: Improve the debug details for the “Invalid address (setFrom)” error in the Email Test tab.
 • Fixed: Improve the debug details for SMTP CA verification fail, Gmail Guzzle requirements, and Gmail invalid grant errors.
 • Fixed: Improve the uninstall cleanup procedure.

2.0.1 – 2020-05-07

 • Aangepast:Verbeterde omschrijving van de “Do not Send” plugin optie.
 • Opgelost:Vanwege de Pepipost API wijzigingen converteren we nu nieuwe regels zodat zij behouden blijven in platte tekst e-mails.
 • Fixed: Downgrade internal Guzzle dependency to 6.4 to temporarily fix compatibility issues with WordPress and Guzzle 6.5. Affects Gmail mailer.

2.0.0 – 2020-04-27

 • BELANGRIJK: Ondersteuning voor PHP 5.2-5.4 is stopgezet. Als u een van deze versies uitvoert, moet u PHP upgraden voordat u de WP Mail SMTP v2.0 installeert of upgradet. Als u dat niet doet, wordt de SMTP-functionaliteit van WP Mail uitgeschakeld.
 • Toegevoegd: nieuwe mailer – SMTP.com integratie.
 • Gewijzigd: Plug-infilters die de FROM Name/Email in e-mails wijzigen, worden nu altijd als laatste uitgevoerd.
 • Opgelost: false de waarde van de WPMS_SMTP_AUTH WPMS_SMTP_AUTOTLS /constanten is niet goed behandeld in de gebruikersinterface.
 • Opgelost: diverse kleine code en interne links verbeteringen.

1.9.0 – 2020-03-23

 • Toegevoegd: Voeg verschillende status tests en info toe op de pagina Extra > Sitestatus.
 • Toegevoegd: Stuur de beheerder een melding als er niet-opgeslagen wijzigingen zijn in de opties voor het beheer van de plug-ins.
 • Opgelost: Test e-mail heeft nu een goede bodemmarge voor een betere look.
 • Gewijzigd: Update “Over ons” plugin pagina met relevante informatie.
 • Gewijzigd: Sla standaard WordPress FROM E-mailadres op wanneer een onjuist VAN-e-mailadres door een gebruiker wordt opgeslagen.

1.8.1 – 2019-12-13

 • Opgelost: Revert Guzzle versie naar 6.4.1 omdat Sendinblue en Gmail mailers problemen onder bepaalde omstandigheden kunnen ondervinden tijdens het verzenden van e-mails (niet alle sites worden beïnvloed).
 • Opgelost: Maak compatibel met het inline attachments management van de Klasse WordPress PhpMailer met de Sendgrid API.

1.8.0 – 2019-12-12

 • Toegevoegd: Nieuwe aanbevolen mailer: Pepipost.
 • Toegevoegd: “Stel een Mailer” link in een lijst van mailers om ons uw ideeën over nieuwe.
 • Opgelost: Sendgrid: Content ID voor ontbrekende bijlagen.
 • Gewijzigd: Time-out naar HTTP-verzoeken (pepipost, sendgrid, mailgun), hetzelfde als max_execution_time, om te voorkomen dat mislukt bij het verzenden van e-mails met grote bijlagen.

1.7.1 – 2019-11-11

 • Opgelost: Compatibiliteit met WordPress 5.3.
 • Opgelost: Processor::get_default_email() retourneert altijd de lege waarde wanneer de server onjuist is geconfigureerd.

1.7.0 – 2019-10-24

 • Toegevoegd: Voeg een nieuwe constante toe WPMS_DO_NOT_SEND om het verzenden van e-mail te blokkeren.
 • Opgelost: Standaard e-mail (wordpress@example.com) herschrijven in cli-modus.
 • Opgelost: Onjuiste conflictdetectie met bepaalde plug-ins.
 • Opgelost: verschillende typefouten in de instellingen van de plug-in.

1.6.2 – 2019-09-02

 • Opgelost: Raceconditie bij het laden met bepaalde plug-ins, die e-mails heel vroeg verzenden. Maakt e-maillevering betrouwbaarder.

1.6.0 – 2019-08-21

 • Toegevoegd: Nieuwe transactionele mailer: Sendinblue.
 • Toegevoegd: Leid gebruikers op om transactionele mailers te gebruiken voor een betere deliverability.
 • Toegevoegd: Nieuwe optie en filter om foutmeldingen voor de bezorging van beheerdersgebied uit te schakelen.
 • Gewijzigd: Verberg de privé-API-sleutel die is opgeslagen in de DB voor API-gebaseerde mailers met behulp van input[type=password] .
 • Gewijzigd: Koppelingen naar verschillende documenten bijwerken en nu naar https://wpmailsmtp.com wijzen.

1.5.2 – 2019-07-18

 • Opgelost: fout “Redirect URI mismatch” voor “Gmail” mailer wanneer u een account opnieuw probeert te autoriseren dat in eerste instantie is gemaakt met versie < v1.5.0.
 • Gewijzigd: Maak ‘Verificatie’ instelling in “Andere SMTP” mailer aan standaard voor nieuwe gebruikers.
 • Gewijzigd: koppelingen naar documenten van Mailers verwijzen nu naar wpmailsmtp.com eigen site.

1.5.1 – 2019-07-12

 • Opgelost: Dubbele e-mails die in een lus naar de eerste ontvanger worden verzonden (en anderen die hun e-mails niet ontvangen).

1.5.0 – 2019-07-09

 • Toegevoegd: Loсo plugin ondersteuning.
 • Toegevoegd: “Over ons” admin gebied pagina.
 • Toegevoegd: Geef in debug-uitvoer een mogelijk conflicterend bestaan van plug-ins weer.
 • Toegevoegd: Veel acties en filters om de flexibiliteit van de plugin te verbeteren.
 • Gewijzigd: Het menu Plug-in is nu van het hoogste niveau.
 • Gewijzigd: Verberg geheimen/API-sleutels in pagina DOM in het beheergebied van de plug-in.
 • Gewijzigd: Sla geen constante waarden op in de database wanneer de instellingen voor plug-in worden opgeslagen.
 • Gewijzigd: Veel i18n verbeteringen ter ondersteuning van vertaling voor zowel gratis als betaalde versie van de plugin.
 • Gewijzigd: Gmail mailer – toestaan om e-mail header “Van” naam te wijzigen.
 • Gewijzigd: Gmail-mailer – e-mail weergeven die wordt gebruikt om een verbinding te maken.
 • Gewijzigd: WordPress 4.9 is de minimale WordPress-versie die we ondersteunen.
 • Opgelost: X-Mailer header moet aanwezig zijn in alle e-mails.
 • Opgelost: PHP merkt bij het migreren onder bepaalde omstandigheden van 0.x versie van de plugin.
 • Opgelost: Opties::get_group() ondersteunt nu waarden die via constanten zijn ingesteld.

1.4.2 – 2019-03-23

 • Gewijzigd: Getest tot WordPress 5.1.x.
 • Gewijzigd: Verwijderde TGMPA-bibliotheek.

1.4.1 – 2018-12-03

 • Opgelost: correct verwerken backslashes in SMTP wachtwoorden gedefinieerd via constanten.
 • Gewijzigd: toestaan om een test e-mail te verzenden wanneer standaard (geen) mailer is geselecteerd in de instellingen van de plug-in.

1.4.0 – 2018-11-29

 • Toegevoegd: Nieuwe optie: Niet verzenden – e-mails blokkeren om te worden verzonden.
 • Toegevoegd: Nieuwe optie: E-mails met platte tekst verzenden wanneer u een e-mailtest doet.
 • Toegevoegd: Nieuwe optie: Mailgun regio selectie – VS en de EU (VS is standaard om compatibiliteit te behouden).
 • Opgelost: compatibiliteit met WordPress 3.6+.
 • Opgelost: compatibiliteit met WordPress 5.0.
 • Opgelost: Constanten gebruik is nu veel betrouwbaarder, werkt correct op Multisite. Constanten zijn wereldwijd over het hele netwerk.
 • Opgelost: Bewaar meerdelige e-mails bij het gebruik van Sendgrid/Mailgun-mailers (werden geconverteerd naar ALLEEN HTML).
 • Opgelost: Beveiligingsverharding.
 • Gewijzigd: pagina E-mailtest vooraf invullen “Van” veld met momenteel ingelogde e-mail van de gebruiker.
 • Gewijzigd: Update libraries: google/apiclient-services, google/auth, phpseclib/phpseclib en hun dependecies.
 • Gewijzigd: weergave in de cURL-versie van de fout opsporing uitvoer als Gmail mailing is mislukt.
 • Gewijzigd: Weergave in debug uitvoer OpenSSL-versie als deze bestaat als Gmail/SMTP-mailing is mislukt.
 • Gewijzigd: De versie van de plug-in weer geven in de foutmelding van het dashboard wanneer e-mailen is mislukt.
 • Gewijzigd: Laat test e-mail niet verzenden als de mailer niet goed is geconfigureerd.
 • Gewijzigd: Meld in het beheergebied van de plug-in dat Gmail niet toestaat om van naam/e-mail te herdefiniëren enz.
 • Gewijzigd: Vermeld alle constanten met beschrijvingen in het hoofdbestand van de plugin: wp_mail_smtp.php.
 • Gewijzigd: TGMPA: wijzig beschrijvingen van ‘Vereist’ naar ‘Aanbevolen’ (labels waren onjuist).

1.3.3 – 2018-07-05

 • Opgelost: compatibiliteit met andere plug-ins die google service- of Google-client klassen gebruiken.
 • Gewijzigd: het laden van code optimaliseren.

1.3.2 – 2018-06-29

 • Zorg ervoor dat andere plug-ins/thema’s niet in strijd zijn met onze TGMPA-bibliotheek.

1.3.1 – 2018-06-29

 • Opgelost: Andere SMTP: Duidelijke nieuwe Foutopsporingsberichten over mislukte e-mailbezorging bij volgende succesvolle e-mailverzending.
 • Opgelost: Introduceer voorwaardelijke autoloader om te werken met Gmail PHP 5.5-vereisten en compatibiliteitsproblemen met de bibliotheek vs PHP 5.3+ minimale haalbare plugin-versie.

1.3.0 – 2018-06-28

 • Toegevoegd: Nieuwe optie: kracht van e-mail herschrijven, ongeacht de huidige waarde.
 • Toegevoegd: Nieuwe optie: forceer “Van” naam, ongeacht de huidige waarde.
 • Toegevoegd: Nieuwe optie: verwijder alle plugin gegevens op plugin verwijderen (wanneer de gebruiker verwijdert).
 • Toegevoegd: Stuur sitebeheerders in het wp-admin-gebied op de hoogte met een melding over de laatst mislukte e-mailbezorging. Ruimt op bij een succesvolle levering.
 • Toegevoegd: Informeer site beheerders in wp-admin gebied met een kennisgeving over mogelijke compatibiliteitsproblemen met andere SMTP en e-mail levering plugins.
 • Toegevoegd: Verbeter de fout opsporing ervaring van gebruikers bij het uitvoeren van e-mailtest – geef nuttige beschrijving en stappen weer om het probleem op te lossen.
 • Toegevoegd: Nieuwe gebruikers: geef standaard SMTP-poortwaarde voor nieuwe gebruikers op basis van versleutelingsselectie.
 • Toegevoegd: Nieuwe gebruikers: op de hoogte van niet geconfigureerde plugin-instellingen.
 • Toegevoegd: Nieuwe gebruikers: Beveel aan gratis WPForms Lite plugin voor degenen die het niet hebben.
 • Toegevoegd: SendGrid / Mailgun: ondersteuning bieden voor meerdelige / alternatieve soorten e-mails.
 • Toegevoegd: Gmail: nieuwe knop om verbinding te verwijderen en een nieuw Google-account aan te sluiten.
 • Opgelost: Ondersteuning plugin installatie in /mu-plugins/ directory.
 • Opgelost: SendGrid: vereiste tekst / gewoon deel van e-mail wordt de eerste – lost platte tekst e-mails niet met links.
 • Opgelost: SendGrid en Mailgun: ten onrechte het verzenden van platte tekst e-mails in html-formaat.
 • Opgelost: SMTP Debug-uitvoer was in sommige gevallen leeg.
 • Opgelost: compatibiliteit met veel andere plug-ins die gebruikmaken van de Google Analytics-bibliotheek van verschillende versies.
 • Opgelost: “client_id is leeg” is niet meer een probleem, moet worden vastgesteld.
 • Gewijzigd: Voor SendGrid en Mailgun toestaan met behulp van aangepaste gedefinieerde bijlagen namen indien aanwezig. Terugval naar bestandsnaam.
 • Gewijzigd: Gmail: ga over naar een breder toepassingsgebied om mogelijke problemen in bepaalde omstandigheden te voorkomen.
 • Gewijzigd: Verwijder witruimten start / einde van sleutels, geheimen etc.
 • Gewijzigd: Verbeterde handige beschrijvingstests van verschillende opties.
 • Gewijzigd: Verbeterde functionaliteit voor automatisch laden van plug-ins.

1.2.5 – 2017-02-05

 • Opgelost: Return path kan niet worden uitgeschakeld.
 • Opgelost: Authentication soms kan niet worden uitgeschakeld.
 • Opgelost: Auto TLS soms kan niet worden uitgeschakeld.
 • Opgelost: BCC-ondersteuning voor Gmail was verbroken.
 • Opgelost: Debug-uitvoer verbeterd om SELinux en grsecurity te verwerken.
 • Opgelost: Strip slashes van plugin-instellingen (handig voor From Name de optie).
 • Opgelost: Wijzig de manier waarop ontsmetting wordt gedaan om te voorkomen dat nuttige gegevens per ongeluk worden verwijderd.
 • Opgelost: De activering van de plug-in overschrijft de instellingen niet terug naar standaardinstellingen.
 • Opgelost: De optie correct instellen Auto TLS voor de activering van de plug-in.
 • Opgelost: Providers die automatisch laden verbeterd voor bepaalde Windows-installaties.
 • Opgelost: gebruik het juiste pad om vertalingen uit de map van de plug-in te /languages laden.
 • Gewijzigd: Niet automatisch laden op elke pagina verzoek plugin-instellingen van WordPress opties tabel.
 • Gewijzigd: Laad Pepipost-klassen niet automatisch in, tenzij deze is opgeslagen als actieve mailer in de instellingen.

1.2.4 – 2017-01-28

 • Opgelost: Verbeterde ontsnapping in debug rapportage.

1.2.3 – 2017-01-22

 • Opgelost: Gmail-tokens werden opnieuw ingesteld nadat ze op Instellingen opslaan hadden geklikt.
 • Opgelost: lichte typfout in gmail-succesbericht.

1.2.2 – 2017-12-27

 • Opgelost: Correct omgaan met Mailgun debug bericht voor een onjuiste api-toets.
 • Opgelost: Fatale fout voor Gmail- en SMTP-mailers met Nginx-webserver (zonder Apache).
 • Gewijzigd: Update X-Mailer e-mails header om de echte afzender te tonen met een mailer en plugin versie.

1.2.1 – 2017-12-21

 • Opgelost: Mislukte SMTP-verbindingen genereren fatale fouten.

1.2.0 – 2017-12-21

 • Opgelost: Verlaag de feitelijke minimum WordPress-versie van 3,9 naar 3,6.
 • Gewijzigd: verbeter de fout opsporing uitvoer voor alle e-mailproviders.

1.1.0 – 2017-12-18

 • Toegevoegd: Nieuwe optie “Auto TLS” voor SMTP mailer. Standaard is ingeschakeld. Migratieroutine voor alle sites.
 • Gewijzigd: Debug-uitvoer verbeteren – duidelijke stijlen en contextbewuste inhoud.
 • Gewijzigd: betere verwerking van uitzonderingen voor het verificatieproces van Google.
 • Gewijzigd: Ontsmet wachtwoorden, api sleutels etc – omdat ze speciale tekens in bepaalde volgorde kunnen bevatten en ontsmetting die waarden zal breken.
 • Gewijzigd: Verbeter de formulering van een aantal nuttige teksten in het beheergebied van de plug-in.
 • Opgelost: Neem bepaalde bestanden niet op in afhankelijkheidsbibliotheken die niet door Google mailer worden gebruikt. Dit moet stoppen met het markeren van plugin door Wordfence en VaultPress.
 • Opgelost: Constants-gebruik werkt nu, om bijvoorbeeld het SMTP-wachtwoord te definiëren.
 • Opgelost: Bericht voor standaard mailer.

1.0.2 – 2017-12-12

 • Opgelost: PHPMailer met behulp van onjuiste SMTPSecure-waarde.

1.0.1 – 2017-12-12

 • Opgelost: Global POST processing conflict.

1.0.0 – 2017-12-12

 • Toegevoegd: Automatisch migratiegereedschap om opties van oudere opslagindeling naar een nieuwe te verplaatsen.
 • Toegevoegd: Gmail & G Suite-e-mailprovider integratie toegevoegd – zonder uw e-mail en wachtwoord.
 • Toegevoegd: Added SendGrid e-mail provider integratie – gebruikt alleen de API sleutel.
 • Toegevoegd: Added Mailgun email provider integratie -gebruik makend van de API sleutel en alleen het domein geconfigureerd.
 • Toegevoegd: Nieuwe compatibiliteitsmodus – voor PHP 5.2 oude plugin zal worden geladen, voor PHP 5.3 en hoger – nieuwe versie van admin gebied en nieuwe functionaliteit.
 • Gewijzigd: het nieuwe uiterlijk van het beheerdersgebied.
 • Gewijzigd: smtp wachtwoord veld heeft nu “wachtwoord” type.
 • Gewijzigd: het smtp-wachtwoordveld geeft helemaal geen echt wachtwoord weer wanneer u constanten gebruikt wp-config.php om het te definiëren.
 • Veranderd: Goed uitstappen van alle vertalingen.
 • Gewijzigd: meer nuttige test e-mailinhoud (met een mailer naam).