Querymonitor

Omschrijving

Querymonitor is het venster ontwikkeltools voor WordPress. Het maakt foutopsporing van databasequery’s, PHP-fouten, haken en acties, blokeditor blokken, in de wachtrij staande scripts en stylesheets, HTTP API aanroepen en meer mogelijk.

Het bevat een aantal geavanceerde functies, zoals het debuggen van Ajax aanroepen, REST API aanroepen en controles van de gebruikerscapaciteit. Het omvat de mogelijkheid om een groot deel van de uitvoer te beperken door plugin of thema, zodat je snel slecht presterende plugins, thema’s of functies kunt bepalen.

Query Monitor richt zich sterk op het presenteren van de informatie op een nuttige manier, bijvoorbeeld door geaggregeerde databasequery’s te tonen die zijn gegroepeerd op de plug-ins, thema’s of functies die hiervoor verantwoordelijk zijn. Het voegt een menu van de beheer toolbar toe dat een overzicht van de huidige pagina toont, met volledige fout opsporingsinformatie die in vensters wordt getoond zodra u een menu artikel selecteert.

Zie voor volledige informatie de site van de Query Monitor.

Hier vindt je een overzicht van wat er voor elke paginabelasting wordt weergegeven:

 • Databasequery’s, inclusief meldingen voor langzame, dubbele of foutieve query’s. Hiermee je kunt filteren op querytype ( SELECT UPDATE ,,, DELETE enz.), verantwoordelijke component (plugin, thema, WordPress-kern) en aanroepfunctie en afzonderlijke geaggregeerde weergaven voor elk.
 • De bestandsnaam van de template, de volledige template hiërarchie en de namen van alle template onderdelen die zijn geladen of niet zijn geladen.
 • PHP fouten mooi gepresenteerd samen met hun verantwoordelijke component en call stack, en een zichtbare waarschuwing in de beheer werkbalk.
 • Blokkeert en bijbehorende eigenschappen in bericht inhoud wanneer je WordPress 5.0+ of de Gutenberg plugin gebruikt.
 • Overeenkomende herschrijfregels, bijbehorende query tekenreeksen en queryvars.
 • In de wachtrij voor scripts en stylesheets, samen met hun afhankelijkheden, afhankelijkheden en waarschuwingen voor verbroken afhankelijkheden.
 • Taalinstellingen en geladen vertaalbestanden (MO-bestanden) voor elk tekst domein.
 • HTTP API aanvragen, met antwoord code, verantwoordelijke component en tijd die nodig zijn, met waarschuwingen voor mislukte of foutieve aanvragen.
 • Gebruikerscapaciteit controles, samen met het resultaat en eventuele parameters doorgegeven aan de mogelijkheid te controleren.
 • Omgevingsinformatie, inclusief gedetailleerde informatie over PHP, de database, WordPress en de webserver.
 • De waarden van alle Voorwaardelijke functies van WordPress, zoals is_single() , is_home() enz.
 • Tijdelijke transiënten die zijn bijgewerkt.

Bovendien:

 • Wanneer er een omleiding plaatsvindt, voegt Query Monitor een HTTP header toe met de call stack, zodat u uw favoriete HTTP-controle- of browser ontwikkelaarstools gebruiken om te traceren wat de omleiding heeft geactiveerd.
 • Het antwoord van een door jQuery geïnitieerd Ajax verzoek op de pagina bevat verschillende fout opsporingsinformatie in de headers. PHP fouten krijgen ook uitvoer naar de ontwikkelaarsconsole van de browser.
 • Het antwoord van een geverifieerde WordPress REST API aanvraag bevat verschillende fout opsporingsgegevens in de kopteksten, zolang de geverifieerde gebruiker toestemming heeft om de uitvoer van Query Monitor weer te geven.

Standaard wordt de uitvoer van querymonitor alleen weergegeven aan beheerders van installaties op één site en Superadministrators op installaties met meerdere locaties.

Daarnaast u een verificatiecookie instellen waarmee u querymonitor uitvoer bekijken wanneer je niet bent ingelogd (of als je bent ingelogd als niet-administrator). Zie het venster Instellingen voor meer informatie.

Other Plugins

I maintain several other plugins for developers. Check them out:

 • User Switching provides instant switching between user accounts in WordPress.
 • WP Crontrol lets you view and control what’s happening in the WP-Cron system

Privacyverklaring

Query Monitor is standaard privé en dat zal altijd zo blijven. Het slaat niet voortdurend een van de gegevens op die het verzamelt. Het stuurt geen gegevens naar derden, noch bevat het bronnen van derden.

De volledige privacyverklaring van Query Monitor vindt u hier.

Schermafdrukken

 • Menu Werkbalk Beheerder
 • Databasequery's samenvoegen per component
 • Capaciteitscontroles
 • Databasequery's
 • Hooks en acties
 • HTTP API aanvragen
 • Databasequery's samenvoegen op functie aanroepen

FAQ

Does this plugin work with PHP 8?

Yes.

Who can access Query Monitor’s output?

Standaard wordt de uitvoer van querymonitor alleen weergegeven aan beheerders van installaties op één site en Superadministrators op installaties met meerdere locaties.

Daarnaast u een verificatiecookie instellen waarmee u querymonitor uitvoer bekijken wanneer je niet bent ingelogd of wanneer je bent ingelogd als gebruiker die de uitvoer van Query Monitor meestal niet kan zien. Zie het venster Instellingen voor meer informatie.

Heeft Query Monitor zelf invloed op de tijd of het geheugengebruik van de pagina?

Kort antwoord: Ja, maar slechts een beetje.

Lang antwoord: Query Monitor heeft een kleine impact op het genereren van pagina’s tijd, omdat het haken in WordPress op dezelfde manier dat andere plugins doen. De impact is laag; meestal tussen de 10 ms en 100 ms, afhankelijk van de complexiteit van je site.

Het geheugengebruik van Query Monitor is doorgaans goed voor ongeveer 10% van het totale geheugen dat wordt gebruikt om de pagina te genereren.

Zijn er add-on plugins voor Query Monitor?

Een lijst met add-on plugins voor Query Monitor is hier te vinden.

Daarnaast ondersteunt Query Monitor op transparante wijze add-ons voor de debug bar plugin. Als er add-ons van de fout opsporingsbalk zijn geïnstalleerd, deactiveer je de fout opsporingsbalk en worden de invoegtoepassingen weergegeven in het menu van querymonitor.

Waar kan ik een nieuwe functie voorstellen of een bug melden?

Gebruik de issue tracker op Query Monitor’s GitHub repo omdat het makkelijker is om problemen daar bij te houden, in plaats van op de wordpress.org support forums.

Is Query Monitor available on Altis?

Yes, the Altis Developer Tools are built on top of Query Monitor.

Is Query Monitor beschikbaar op WordPress.com VIP Go?

Ja, het is opgenomen als onderdeel van het VIP Go platform. Een gebruiker moet echter de mogelijkheid krijgen view_query_monitor om querymonitor te zien, zelfs als hij een beheerder is.

Ik gebruik meerdere exemplaren van ‘wpdb’. Hoe krijg ik mijn extra exemplaren te zien in Query Monitor?

Je moet aan het filter haken qm/collect/db_objects en een artikel toevoegen aan de array met je wpdb instantie. Bijvoorbeeld:

add_filter( 'qm/collect/db_objects', function( $objects ) {
  $objects['my_db'] = $GLOBALS['my_db'];
  return $objects;
} );

Je wpdb instantie wordt vervolgens weergegeven als een afzonderlijk venster en het aantal query’s en query’s worden afzonderlijk weergegeven in het menu van de werkbalk beheerder. Geaggregeerde informatie (query’s per beller en component) worden niet gescheiden.

Can I click on stack traces to open the file in my editor?

Ja. Je kunt dit inschakelen in het venster Instellingen.

Accepteer je donaties?

I am accepting sponsorships via the GitHub Sponsors program and any support you can give will help me maintain this plugin and keep it free for everyone.

In addition, if you like the plugin then I’d love for you to leave a review. Tell all your friends about it too!

Beoordelingen

26 februari 2021
Hi, I've discovered Query Monitor today searching for a tool around MySQL slow queries. I'm happy to find this very rich tool which provides so many informations. I'm sure, I will use it on development environments. Thank you for your work on this plugin.
3 februari 2021
In wordpress I experienced two ways of programming. First, without installing query monitor. That took me time to find issues in my plugin, looking for devdocs and so on; Second, with this plugin installed. That's actually improved my experience, boosting up the time to find my issues. I install it each time I can!
13 januari 2021
Usually, this is the only tool I need. It's quite effective and catches everything... things I would not have noticed a problem before. Query Monitor is frequently updated, and quite easy to use.
Lees alle 366 beoordelingen

Bijdragers & ontwikkelaars

“Querymonitor” is open source software. De volgende personen hebben bijgedragen aan deze plugin.

Bijdragers

“Querymonitor” is vertaald in 16 talen. Dank voor de vertalers voor hun bijdragen.

Vertaal “Querymonitor” naar jouw taal.

Interesse in ontwikkeling?

Bekijk de code, haal de SVN repository op, of abonneer je op het ontwikkellog via RSS.