Query Monitor

Omschrijving

Querymonitor is het venster ontwikkeltools voor WordPress. Het maakt foutopsporing van databasequery’s, PHP-fouten, haken en acties, blokeditor blokken, in de wachtrij staande scripts en stylesheets, HTTP API aanroepen en meer mogelijk.

Het bevat een aantal geavanceerde functies, zoals het debuggen van Ajax aanroepen, REST API aanroepen en controles van de gebruikerscapaciteit. Het omvat de mogelijkheid om een groot deel van de uitvoer te beperken door plugin of thema, zodat je snel slecht presterende plugins, thema’s of functies kunt bepalen.

Query Monitor richt zich sterk op het presenteren van de informatie op een nuttige manier, bijvoorbeeld door geaggregeerde databasequery’s te tonen die zijn gegroepeerd op de plug-ins, thema’s of functies die hiervoor verantwoordelijk zijn. Het voegt een menu van de beheer toolbar toe dat een overzicht van de huidige pagina toont, met volledige fout opsporingsinformatie die in vensters wordt getoond zodra u een menu artikel selecteert.

Zie voor volledige informatie de site van de Query Monitor.

Hier vindt je een overzicht van wat er voor elke paginabelasting wordt weergegeven:

 • Databasequery’s, inclusief meldingen voor langzame, dubbele of foutieve query’s. Hiermee je kunt filteren op querytype ( SELECT UPDATE ,,, DELETE enz.), verantwoordelijke component (plugin, thema, WordPress-kern) en aanroepfunctie en afzonderlijke geaggregeerde weergaven voor elk.
 • De bestandsnaam van de template, de volledige template hiërarchie en de namen van alle template onderdelen die zijn geladen of niet zijn geladen.
 • PHP fouten mooi gepresenteerd samen met hun verantwoordelijke component en call stack, en een zichtbare waarschuwing in de beheer werkbalk.
 • Blokkeert en bijbehorende eigenschappen in bericht inhoud wanneer je WordPress 5.0+ of de Gutenberg plugin gebruikt.
 • Overeenkomende herschrijfregels, bijbehorende query tekenreeksen en queryvars.
 • In de wachtrij voor scripts en stylesheets, samen met hun afhankelijkheden, afhankelijkheden en waarschuwingen voor verbroken afhankelijkheden.
 • Taalinstellingen en geladen vertaalbestanden (MO-bestanden) voor elk tekst domein.
 • HTTP API aanvragen, met antwoord code, verantwoordelijke component en tijd die nodig zijn, met waarschuwingen voor mislukte of foutieve aanvragen.
 • Gebruikerscapaciteit controles, samen met het resultaat en eventuele parameters doorgegeven aan de mogelijkheid te controleren.
 • Omgevingsinformatie, inclusief gedetailleerde informatie over PHP, de database, WordPress en de webserver.
 • De waarden van alle Voorwaardelijke functies van WordPress, zoals is_single() , is_home() enz.
 • Tijdelijke transiënten die zijn bijgewerkt.

Bovendien:

 • Wanneer er een omleiding plaatsvindt, voegt Query Monitor een HTTP header toe met de call stack, zodat u uw favoriete HTTP-controle- of browser ontwikkelaarstools gebruiken om te traceren wat de omleiding heeft geactiveerd.
 • Het antwoord van een door jQuery geïnitieerd Ajax verzoek op de pagina bevat verschillende fout opsporingsinformatie in de headers. PHP fouten krijgen ook uitvoer naar de ontwikkelaarsconsole van de browser.
 • Het antwoord van een geauthenticeerd WordPress REST API request zal een overzicht van prestatie informatie en PHP fouten in de headers bevatten, zolang de geauthenticeerde gebruiker toestemming heeft om de Query Monitor’s uitvoer te bekijken. Een een omhuld REST API request zal nog meer debugging informatie bevatten in de qm eigenschap van het antwoord.

Standaard wordt de uitvoer van querymonitor alleen weergegeven aan beheerders van installaties op één site en Superadministrators op installaties met meerdere locaties.

Daarnaast u een verificatiecookie instellen waarmee u querymonitor uitvoer bekijken wanneer je niet bent ingelogd (of als je bent ingelogd als niet-administrator). Zie het venster Instellingen voor meer informatie.

Other Plugins

Ik onderhoud verschillende andere plugins voor ontwikkelaars. Bekijk ze eens:

Privacyverklaring

Query Monitor is standaard privé en dat zal altijd zo blijven. Het slaat niet voortdurend een van de gegevens op die het verzamelt. Het stuurt geen gegevens naar derden, noch bevat het bronnen van derden.

De volledige privacyverklaring van Query Monitor vindt u hier.

Schermafdrukken

 • Menu Werkbalk Beheerder
 • Databasequery's samenvoegen per component
 • Capaciteitscontroles
 • Databasequery's
 • Hooks en acties
 • HTTP API aanvragen
 • Databasequery's samenvoegen op functie aanroepen

FAQ

Werkt deze plugin met PHP 8?

Ja.

Wie heeft toegang de uitvoer van Query Monitor?

Standaard wordt de uitvoer van querymonitor alleen weergegeven aan beheerders van installaties op één site en Superadministrators op installaties met meerdere locaties.

Daarnaast u een verificatiecookie instellen waarmee u querymonitor uitvoer bekijken wanneer je niet bent ingelogd of wanneer je bent ingelogd als gebruiker die de uitvoer van Query Monitor meestal niet kan zien. Zie het venster Instellingen voor meer informatie.

Heeft Query Monitor zelf invloed op de tijd of het geheugengebruik van de pagina?

Kort antwoord: Ja, maar slechts een beetje.

Lang antwoord: Query Monitor heeft een kleine impact op het genereren van pagina’s tijd, omdat het haken in WordPress op dezelfde manier dat andere plugins doen. De impact is laag; meestal tussen de 10 ms en 100 ms, afhankelijk van de complexiteit van je site.

Het geheugengebruik van Query Monitor is doorgaans goed voor ongeveer 10% van het totale geheugen dat wordt gebruikt om de pagina te genereren.

Zijn er add-on plugins voor Query Monitor?

Een lijst met add-on plugins voor Query Monitor is hier te vinden.

Daarnaast ondersteunt Query Monitor op transparante wijze add-ons voor de debug bar plugin. Als er add-ons van de fout opsporingsbalk zijn geïnstalleerd, deactiveer je de fout opsporingsbalk en worden de invoegtoepassingen weergegeven in het menu van querymonitor.

Waar kan ik een nieuwe functie voorstellen of een bug melden?

Gebruik de issue tracker op Query Monitor’s GitHub repo omdat het makkelijker is om problemen daar bij te houden, in plaats van op de wordpress.org support forums.

Is Query Monitor available on Altis?

Yes, the Altis Developer Tools are built on top of Query Monitor.

Is Query Monitor beschikbaar op WordPress.com VIP Go?

Ja, het is opgenomen als onderdeel van het VIP Go platform. Een gebruiker moet echter de mogelijkheid krijgen view_query_monitor om querymonitor te zien, zelfs als hij een beheerder is.

Please note that information about database queries and the environment is somewhat restricted on VIP. This is a platform restriction and not a Query Monitor issue.

Ik gebruik meerdere exemplaren van ‘wpdb’. Hoe krijg ik mijn extra exemplaren te zien in Query Monitor?

Je moet aan het filter haken qm/collect/db_objects en een artikel toevoegen aan de array met je wpdb instantie. Bijvoorbeeld:

add_filter( 'qm/collect/db_objects', function( $objects ) {
  $objects['my_db'] = $GLOBALS['my_db'];
  return $objects;
} );

Je wpdb instantie wordt vervolgens weergegeven als een afzonderlijk venster en het aantal query’s en query’s worden afzonderlijk weergegeven in het menu van de werkbalk beheerder. Geaggregeerde informatie (query’s per beller en component) worden niet gescheiden.

Can I click on stack traces to open the file in my editor?

Ja. Je kunt dit inschakelen in het venster Instellingen.

Accepteer je donaties?

I am accepting sponsorships via the GitHub Sponsors program and any support you can give will help me maintain this plugin and keep it free for everyone.

Als toevoeging, als je van de plugin houd, zou ik graag zien dat je een beoordeling achterlaat. Vertel al je vrienden ook over de plugin!

Beoordelingen

7 oktober 2021
Been using it on tons of sites. Always very helpful to get a clear picture of what's causing trouble. I'd suggest deactivating and delete it after use, as it does add a bit to the page load when enabled. No need to keep it when debugging is done.
9 september 2021
This plugin is just Great in Debugging and find out what is Slowing down your WebSite! Many Thanks! 🙂
9 september 2021
The QM stats monitor shows sub second query, and request times. But just by activating the plug in our page loads went up an astronomical 30 seconds. Deactivate it, hey it went back to its normal self at around 0.5 seconds. That is really what I can ask for. This plugin is rubbish. If you want to try it, please time your page load before and after enabling it. This would be a -10 if I could rate it that way.
23 juli 2021
Thanks a lot for this wonderful tool. It has helped me on several occasions for debugging and optimizing the WP performance. A must-have tool for devs.
16 juli 2021
What a great tool. Been struggling all day with a client site and could not work out why it was so slow. After 5 hours of tweaking and changing i saw Query Monitor mentioned in Dr Google. Installed it and after a couple of minutes of working through how Query Monitor worked i was able to identify the problems. Thank you you saved a site from a 51 second page load down to .4 to .6 seconds.
Lees alle 384 beoordelingen

Bijdragers & ontwikkelaars

“Query Monitor” is open source software. De volgende personen hebben bijgedragen aan deze plugin.

Bijdragers

“Query Monitor” is vertaald in 19 talen. Dank voor de vertalers voor hun bijdragen.

Vertaal “Query Monitor” naar jouw taal.

Interesse in ontwikkeling?

Bekijk de code, haal de SVN repository op, of abonneer je op het ontwikkellog via RSS.

Changelog

3.7.1

 • Add a fallback for timing processing during Ajax requests that are dispatched before the shutdown hook.

3.7.0

3.6.8

 • Add WordPress memory usage statistic to Overview panel
 • Add block context information to the Blocks panel
 • Fix row highlighting of TH cells
 • Fix some panel resizing bugs

3.6.7

 • Implement a QM_DB_SYMLINK constant to prevent the db.php symlink being put into place.
 • Remove a dependency on SAVEQUERIES in the query collector.
 • Remove invalid scope attributes on table cells.

3.6.6

 • PHP 8 fix.
 • Improve the display for various empty values when logging.
 • Don’t display child menus until the parent menu is active. Makes the menu clearer.
 • Detect local host names in HTTP API requests and don’t mark them as ignoring certificate verification.
 • Prevent the text in toggle buttons from being selected when selecting data in tables.
 • Remove support for the Dark Mode plugin which isn’t Dark Mode any more.

3.6.5

 • Always show the Logs panel, with a link to help docs.
 • Whole bunch of improvements to QM’s “broken” state handling.
 • Remove usage of deprecated jQuery methods.
 • Add support for Altis dependencies as components.
 • Add innodb_buffer_pool_size variable to the mysql environment list.
 • Preformat the Logger output
 • Fix the PHP version check.

3.6.4

 • Correct an error introduced in 3.6.2 with the extra early error handling (ironic).

3.6.3

 • Correct the size of the close icon.

3.6.2

 • Capture and display the most recent PHP error that occurred before QM loaded.
 • Add support for the environment type added in WP 5.5.
 • Avoid a potentially blank translation for some plural forms.
 • Increase some contrast in dark mode.
 • Combine the response-related sections of the Request panel.
 • Add extra sanity checking when attempting to fetch the posix user information.

3.6.1

 • Adjust the bottom margin when the QM panel is open so QM doesn’t cover the bottom of the page. Works more often than not.
 • Prevent QM from triggering a fatal itself if a fatal occurs before the HTML dispatcher is loaded.
 • Add an informational message to the template output when template hooks are in use.
 • Fix errors caused by missing user or group IDs when collecting environment data.
 • Add TextMate to list of supported editors.
 • Demote some cache warnings to informational messages.
 • Support passing backtrace to QM_Backtrace.

3.6.0

 • Verbeteringen in de gebruikersinterface wanneer er een fatale fout optreedt, waaronder een waarschuwing voor een werkbalk voor beheerders.
 • Verbeteringen aan de gebruikersinterface wanneer QM wordt uitgevoerd in de modus ‘kapot’ als gevolg van ontbrekende jQuery of een onherstelbare JavaScript fout.
 • Geef geen fatale fouten weer als het foutscherm is uitgeschakeld en de gebruiker QM niet kan bekijken.
 • Verbeteringen aan het visuele uiterlijk van de wp_die() uitvoer.
 • Vereenvoudig opnieuw gooien van een gevangen uitzondering, zodat QM niet de schuld voor fatale fouten, bijvoorbeeld. in de WordPress kern fatale fout handler.
 • Ondersteuning toegevoegd voor het loggen van een variabele van elk type in de logger, als een vervanging voor var dumping.
 • Toon geen bericht voor fouten in Ajax aanroepen die al zijn opgetreden bij het laden van de hoofdpagina.
 • Verzend QM niet tijdens een iframed-verzoek, bijvoorbeeld de plug-in info modal of een upgrader actie.
 • Verberg QM zelf standaard van verschillende panelen om ruis te verwijderen. Kan worden bediend via de bestaande QM_HIDE_SELF configuratieconstante.
 • Ondersteuning voor de nieuwe is_favicon() voorwaardelijke toegevoegd in WP 5.4.
 • Fix the side panel resizing functionality.
 • Voeg een WP-CLI opdracht toe voor het maken van de symlink aan het db bestand.
 • Filters toevoegen aan QM_Util::get_file_dirs() en ondersteuning bieden voor get_file_component() niet-standaard plugin en themalocaties.
 • Voeg een actie toe die wordt geactiveerd wanneer QM de assets in de wachtrij plaatst, zodat add-on plugins alleen in de wachtrij kunnen staan wanneer dat nodig is.

3.5.2

3.5.1

 • Stel de populatie van het pand uit found_formatted omdat dit kan worden afgestoken voordat WPML de lokale proxy heeft geïnitialiseerd. Lost #485.
 • Controleer of alle fouttypen worden verwerkt bij het vullen van het aantal fouten in het deelvenstermenu. Fixes #486.

3.5.0

 • Voeg een UI voor editorselectie toe aan het venster Instellingen.
 • Verbeter de uitvoer van ontbrekende activa afhankelijkheden.
 • Verbeter de uitvoer van mislukte template onderdelen.
 • Behandel niet-booleaanse constanten zoals WP_DEBUG_LOG , die nu ook een pad accepteert.
 • Voeg ondersteuning toe voor aanraakapparaten wanneer u het formaat van het deelvenster wijzigen. (Werkt goed-achtig, heeft waarschijnlijk wat animatie frame werk nodig.)
 • Pas dezelfde stijlen toe op meldingen, afgeschafte en strikte fouten.
 • Wat meer stijl reset voor compatibiliteit met populaire thema’s.
 • Stijlwijzigingen om QM in lijn te brengen met de verbeterde knop en focusstijlen van WP 5.3.
 • Meer kleurcontrast en donkere modus tweaks.
 • Voeg permalink-gerelateerde filters toe aan de betreffende filters voor het venster Aanvraag.
 • Fix and improve the admin toolbar menu hover colours.
 • Voeg het aantal fouten toe aan het venstermenu.
 • Verwijder onnodig gebruik van meervoudsvormen die in 3.4.0 zijn toegevoegd.
 • More CSS resets to avoid overly tall filters in Firefox.
 • Verbeterde styling voor waarschuwingsrijen.
 • Geef het aantal logboeken weer in het menu artikel.

3.4.0

 • Introduceer een uitzondering handler zodat een stack trace kan worden weergegeven voor fatale fouten in PHP >= 7.
 • Voeg afzonderlijke persistentie van het QM venster toe voor front-end en beheergebied.
 • Voeg de HTTP headers voor aanvragen en antwoorden toe aan het venster aanvragen.
 • Kolommen gestart en gestopt introduceren in het venster Timings.
 • By popular demand, revert back to closest first ordering of stack traces so they’re inline with most other dev tools out there.
 • De scriptgreep weergeven naast het tekst domein in het venster Talen.
 • Verbeter het venster menu highlight kleuren.
 • Betere presentatie van de standaard en huidige waarden voor de instellingen constanten.
 • Afkappen lange host namen in de vensters Scripts en stijlen.
 • Voeg wat meer van de beheerder scherm globalen aan het beheer collector toe.
 • Ga terug naar het gebruik van een monospace lettertype in numerieke gegevenscellen.
 • Laat de donkere modus inschakelen met QM_DARK_MODE .
 • Geef het totale aantal query’s weer, zelfs als SAVEQUERIES dit als onwaar wordt gedefinieerd.
 • Laat de juiste meervoudsvormen worden gebruikt waar een zin een numerieke waarde bevat.
 • Meer stijl resetten voor compatibiliteit met Twenty Twenty.
 • Vermijd een divisie met nul wanneer cache hits 0 is.
 • Overschakelen naar (meestal) CSS voor de markering van onderliggend menu artikelen.

3.3.7

 • Instanties blootleggen waarin een aangevraagd template onderdeel niet is geladen.
 • Werk de documenten voor meerdere wpdb exemplaren bij.
 • Diverse toegankelijkheidsverbeteringen.
 • Verwijder de RDBMS info omdat het helemaal niet betrouwbaar is.

3.3.6

 • Los een compatibiliteitsprobleem op waarbij QM en de fatale foutbeveiliging in WordPress 5.2+ syntaxisfouten anders verwerkten.
 • Los enkele bugs op met de pictogrammen voor de paneelbesturingselementen.

3.3.5

 • Voeg ondersteuning toe voor de nieuwe get_template_part actie in WP 5.2.
 • Voeg een vriendelijk foutbericht toe wanneer niet aan de PHP versie eis is voldaan.
 • Ondersteuning toevoegen voor het nieuwe privacy beleid voorwaardelijk in WP 5.2.
 • Ondersteuning toevoegen voor de nieuwe sjabloon voor het privacy beleid in WP 5.2.

3.3.4

 • Bijgewerkt CSS om conflicten met thema’s te voorkomen met ul behulp van , en nav li styling.
 • Definieer niet ajaxurl of er geen debug balk vensters zijn om weer te geven.
 • Nieuw icoon voor QM! Door Tubagus Didin Asrori.
 • Druk op de sluitknop iets verder van de rand van het scherm om interferentie van de schuifbalk op macOS te voorkomen.
 • Fix clash with object cache plugins that keep their hit and miss stats private.
 • Voeg ontbrekende activa positietellers toe.

3.3.3

 • Voeg het aantal scripts en stijlen toe aan beheermenu artikelen.
 • Groepeer de cachelogica samen om te voorkomen dat cache gerelateerde functionaliteit wordt aangeroepen wanneer deze niet beschikbaar is. Lost #418.
 • Schakel over naar het installeren van de testsuite als afhankelijkheden van componisten.

3.3.2

 • Verbeter de nauwkeurigheid van de ver parameter voor scripts en stijlen die in de wachtrij staan.
 • Scheid en vereenvoudig de uitvoer voor de statussen van de objectcache en opcode. Lost #413.
 • Betere opmaak wanneer er geen object cache statistieken beschikbaar zijn.

3.3.1

 • Verplaats de hook verwerking naar zijn eigen klasse en uit de collector, zodat deze opnieuw kan worden gebruikt, zelfs als de hook collector niet in gebruik is. Lost #399.
 • Verhoog de indeling van de zijbalk tot 100% hoogte wanneer er geen werkbalk voor beheerders is.
 • Werk de QM element ID bij in de JS voor het ergste geval. Fixes #398.
 • De indeling van het venster Instellingen verbeteren.
 • Forceer de Core items en filter items naar de onderkant van de Non-Core lijst, zodat plugins en thema’s voorrang hebben.
 • Voeg een vermelding voor het scherm Instellingen toe aan het menu navigatie met smalle weergave.
 • Voeg de beheerdersberichthaken toe aan de lijst met betrokken acties voor het venster beheerscherm.

3.3.0

Nieuwe functies! Lees er hier meer over: https://querymonitor.com/blog/2019/02/new-features-in-query-monitor-3-3/

 • Introduceer submenu’s voor het weergeven van hooks in gebruik voor elk venster.
 • Uitvoer van de call stack en de verantwoordelijke component wanneer wp_die() wordt aangeroepen.
 • Ondersteuning voor JavaScript vertalingen (Jed) in WordPress 5.0+.
 • Voeg render timing toe voor blokken met behulp van de nieuwe hooks die zijn geïntroduceerd in WordPress 5.1.
 • Introduceer een schakelaar om QM aan de zijkant van het venster weer te geven.
 • Toestaan dat niet-tekenreeks waarden worden gebruikt in het loggerbericht. Ze worden gepresenteerd als JSON geformatteerde tekenreeksen.
 • Toestaan dat booleaanse waarden worden gebruikt in de contexten van logboekberichten.
 • Voeg wat marge toe aan de knop Sluiten, zodat deze niet zo bedekt raakt door schuifbalken.
 • Prefix QM’s cookie naam met wp- om interoperabiliteit met caches en proxy’s te garanderen.
 • Scheid de collector en outputter scripts en stijlen, zodat het eigenlijk twee afzonderlijke vensters zijn.
 • Add support for opcode cache detection separate from the object cache detection.
 • Hernoem de naam van de belangrijkste QM container om het feit te omzeilen dat de naam botst met de plugin rijen in oudere versies van WordPress.
 • Vermijd het gebruik wp_parse_url() zoals het alleen werd geïntroduceerd in WP 4.4.

3.2.2

 • Ondersteuning voor geneste inhoudsblokken (bijv. in kolommen).
 • Verberg lange innerHTML inhoud van blokken achter een toggle.
 • Validatie van het mediabestand waarnaar wordt verwezen toevoegen in mediablokken.
 • Zorg ervoor dat url’s van activa de ver query arg bevatten.
 • Pas de waarschuwingskleuren aan.
 • Coderingsnormen.
 • Layout tweaks.

3.2.1

 • Fix a fatal error for < 5.0 sites that are not running the Gutenberg plugin.

3.2.0

 • Voeg een nieuw Blocks venster toe voor fout opsporingsblokken in bericht inhoud. Ondersteunt WordPress 5.0 en de Gutenberg plugin.
 • Geef het aantal keren weer dat elk template onderdeel is opgenomen.
 • Laat de uitvoer van scripts en stijlen worden gefilterd op basis van afhankelijkheden en afhankelijkheden.
 • Verwijder de Pin knop ten gunste van het altijd vastpinnen van QM wanneer deze open is.
 • Voeg een koppeling ‘Instellingen’ toe aan het scherm Plugins waarmee het venster Instellingen wordt geopend.
 • Voeg een link toe aan de pagina Add-ons op de wiki.
 • Voeg wat meer verbose en zichtbare foutmeldingen toe voor suboptimale PHP configuratie richtlijnen.
 • Voeg ondersteuning toe voor het identificeren van RDBMS, niet alleen MySQL en MariaDB.
 • Voer de PHP versie controle eerder uit, zodat minder delen van QM compatibel hoeven te zijn met PHP 5.2.
 • Markeer eenvoudige http aanvragen voor de HTTP API als onveilig.
 • Zorg ervoor dat het Template beheermenu altijd wordt weergegeven, zelfs als de naam van het template bestand niet bekend is.
 • Pas de JS en CSS bron aan om de host niet op te nemen.
 • Voeg een waarschuwing toe voor onveilige JS en CSS assets.
 • Verwijder voor en na pseudo-elementen in de stijl reset.
 • Toon zoveel mogelijk thema en template informatie weer, zelfs als QM de naam van de template niet kent.
 • Markeer niet-kernrijen wanneer je het deelvenster Haken en acties filtert op Niet-kern.
 • Voeg een filter toe voor omgeving constanten.
 • Min breedte CSS voor knoppen.
 • Eerste pas bij het documenteren van filters en hooks.
 • Meer coderingsstandaarden updates.

3.1.1

 • Voeg een donkere modus toe voor de UI die wordt gebruikt via de Dark Mode plugin.
 • De uitvoer van querymonitor weergeven in de geselecteerde taal van de gebruiker, in plaats van de sitetaal.
 • Voeg uitgebreide ondersteuning toe voor de plugins gebruikers en gebruikersrollen editor.
 • Fix link hover en focus stijlen.
 • Reset wat meer CSS stijlen.

3.1.0

Belangrijkste wijzigingen:

 • Veel verbeteringen in de toegankelijkheid.
 • Schakel over naar standaard lettertypen van het systeem om overeen te komen met de tekst lettertypen van het WordPress beheerders gebied.
 • Implementeer een PSR-3 compatibele logger.
 • UI verbeteringen voor mobiele/aanraak/smalle apparaten.
 • Diverse verbeteringen aan de layout van de scripts en stijlen vensters.
 • Voorkom het “overscroll” gedrag dat ervoor zorgt dat de hoofdpagina schuift wanneer je naar het einde van een venster schuift.
 • Verwijder de tweede tabel footer bij het filteren van tabellen.
 • Voeg een instellingen venster toe met informatie over alle beschikbare configuratieconstanten.

Alle andere wijzigingen:

 • Een waarschuwingsbericht weergeven in het deelvenster Overzicht wanneer een PHP fout wordt geactiveerd tijdens een Ajax verzoek.
 • Geef een waarschuwing weer wanneer het tijds of geheugengebruik boven de 75% van de desbetreffende limiet ligt.
 • Template onderdeel bestand tekenreeks normalisatie, zodat template onderdelen correct worden weergegeven op Windows systemen.
 • Schakel koppelingen of een leeg HTTP API transport niet uit als dat niet nodig is.
 • Voeg een menselijke leesbare weergave van tijdelijke time-outs toe en voorkom enige wrapping.
 • Add a tear down for the capability checks collector so that cap checks performed between QM’s processing and output don’t break things.
 • Verwijder de mogelijkheid om de tabel HTTP API aanroepen te sorteren. Hiermee wordt een kolom verwijderd, waardoor de beschikbare horizontale ruimte wordt vergroot.
 • Een aantal bekendere objecttypen verwerken bij het weergeven van parameterwaarden.
 • Sta toe dat PHP fouten worden gefilterd op niveau.
 • Verkort de weergegeven namen van lange namespaced symbolen door de binnenste delen van de naam te initialiseren.
 • Combineer de kolommen Locatie en Caller voor PHP fouten om wat horizontale ruimte te besparen.
 • Don’t wrap text in the PHP error type column.
 • Verbeter de schakelfunctie voor verificatiecookies zodat deze dynamisch de huidige status weergeeft.
 • Voor nu, dwingen QM om ltr tekst richting te gebruiken.
 • Verduidelijken terminologie rond het aantal in de wachtrij activa.
 • Voeg fallback-ondersteuning toe wp_cache_get_stats() om cachestatistieken op te halen.
 • Verbeter het bericht dat wordt weergegeven wanneer er geen query’s worden uitgevoerd.
 • Pluk statistieken van cachecontrollers die een methode implementeren getStats() en retourneer een geneste reeks statistieken voor elke server.
 • Wijzig de naam van de QM_HIDE_CORE_HOOKS configuratieconstant in QM_HIDE_CORE_ACTIONS .
 • Betere afhandeling van omgevingen met onbeperkte uitvoeringstijd of geheugenlimiet. Hiermee voeg je een waarschuwing voor beide toe.
 • Wanneer een externe cache niet in gebruik is, geef je nuttige informatie als er een geschikte extensie is geïnstalleerd.

3.0.1

 • Voeg nog meer verharding toe aan de JS afhandeling om problemen te voorkomen wanneer jQuery is verbroken.
 • Verwijder de oude no-js stijlen die niet goed werken met de nieuwe gebruikersinterface.
 • Corrigeer de logica voor het weergeven van de Non-Core optie componentfilter.
 • Voeg een andere VIP functie toe aan de lijst met functies die de HTTP API aanroepen.
 • Voeg een inline waarschuwingsmarkering toe aan capaciteitscontroles die leeg zijn of van een niet-tekenreekstype.
 • Voeg ondersteuning toe voor WordPress.com VIP Client MU plugins.
 • Voeg ondersteuning toe voor het weergeven van ronden als onderdeel van de timing informatie.
 • Add full support for namespaced Debug Bar add-on panels.
 • Schakel terug naar afhankelijk jquery van in plaats van jquery-core .
 • Ga er niet van uit dat php_uname() het altijd oproepbaar is. Voeg ook informatie toe over het host besturingssysteem.
 • Het kenmerk inline hoogte opnieuw instellen wanneer het venster wordt gesloten.

3.0.0

 • Gloednieuwe gebruikersinterface die lijkt op bekende web ontwikkelaar tools. Veel gerelateerde verbeteringen en fixes.
 • Introduceer een aantal basis timing functionaliteit in een timing venster. Zie #282 voor gebruik.
 • Introduceer een QM_NO_JQUERY constante voor het uitvoeren van QM zonder jQuery als afhankelijkheid.
 • Grotere weerbaarheid tegen JavaScript fouten.
 • Laat het deelvenster Scripts en stijlen worden gefilterd op de naam van de host.
 • Informatie blootleggen over omleidingen die zijn opgetreden in HTTP API aanvragen.
 • Meer fout opsporingsgegevens voor HTTP API aanvragen blootleggen.
 • Schakel het deelvenster Capaciteitscontroles standaard niet in omdat het erg geheugenintensief is.
 • Laat PHP fouten worden gedempt op basis van hun component. Zie qm/collect/php_error_levels en qm/collect/hide_silenced_php_errors filters.
 • Verberg standaard alle bestandspaden en stapelsporen achter toggles.
 • Verwijder de ondersteuning voor de AMP voor WordPress plugin.
 • Voeg associatieve toetsen toe aan de array die aan het filter is qm/built-in-collectors doorgegeven.
 • Drop support voor PHP 5.2.
 • Over het algemeen verbeteren van de prestaties en het verminderen van het geheugengebruik.