Deze plugin is niet getest met de laatste drie grote versies van WordPress. Mogelijk wordt het niet meer onderhouden of ondersteund. Er kunnen ook compatibiliteitsproblemen ontstaan wanneer het wordt gebruikt met recentere versies van WordPress.

HILFE AR

Beschrijving

Een plugin die automatisch bestellen mogelijk maakt met behulp van AR/VR, compatibel met verschillende industrieën. Deze plugin producten in 3D toont op WordPress, waardoor gebruikers meerdere items kunnen selecteren en direct een bestelling kunnen plaatsen voor verzending naar een aangewezen locatie. Het bevat ook branchespecifieke functies zoals accommodatie- en voertuigreserveringen.
AR/VR automatische bestelfunctie: door producten in 3D te tonen, is het gemakkelijker om hun grootte en afbeelding te begrijpen, wat de aankoopmotivatie bevordert. Dit is een handige tool omdat gebruikers direct na het zien van de afbeelding bestellingen kunnen plaatsen.
Als je 3D-gegevens registreert, upload dan rechtstreeks bestanden tot een grootte van 10 MB.
Als er geen 3D-gegevens beschikbaar zijn, is er een functie om gegevens te registreren door oppervlaktebeelden van het product aan containergegevens in de app te koppelen. (Als je bijvoorbeeld 3D gegevens maakt voor een bentobox, toon je de containergegevens voor de vorm van de bentobox in AR en combineer je deze met een overhead afbeelding van de box om deze te registreren als een product in de app. Afbeeldingen kunnen worden vooraf bijgesneden of bewerkt in de app.)
Indien geregistreerd als productgegevens, kan het worden gebruikt als een AR-functie die wordt getoond op de huidige locatie van de gebruiker. Als gegevens voor een heel gebouw worden geregistreerd, kan dit worden gebruikt als een VR-functie waarmee gebruikers de binnenkant van het gebouw kunnen zien zodra ze binnenkomen.
Door meerdere producten als set in VR te tonen en te dupliceren, worden ze automatisch in de winkelwagen getoond en kunnen ze direct worden besteld.
De status van bestelde producten wordt gedeeld en getoond als besteld ➡ verzonden ➡ verzending ➡ afgeleverd.
Voertuigverzending/kamerreserveringsfunctie: deze plugin maakt real-time bevestiging van geregistreerde voertuigposities mogelijk en gebruikers kunnen voertuigen selecteren en aanvragen. Voor accommodatiefaciliteiten kunnen gebruikers de gewenste faciliteit selecteren en direct een beschikbare kamer in realtime reserveren. Het is ook mogelijk om voertuigen en accommodatiekamers tegelijkertijd te reserveren.
Registreer voertuigen en laat chauffeurs verzoeken in realtime ontvangen met behulp van een IoT-geregistreerd apparaat.
Gebruikers kunnen voertuigen in de buurt van hun huidige locatie aanvragen in de app en de huidige locatie van het gevraagde voertuig en de geschatte aankomsttijd controleren.
Registreer faciliteiten en hun respectieve kamers om onmiddellijke acceptatie van reserveringen mogelijk te maken.
Door IoT-geregistreerde apparaten bij de ingang van kamers te installeren, kunnen realtime statusupdates worden getoond als vrij ➡ gereserveerd ➡ bezet.
Gebruikers kunnen zowel voertuigen als accommodatiekamers tegelijkertijd reserveren in de app.
Voor kamerreserveringen worden wachtwoorden verstrekt aan de facility manager en de gebruiker die de reservering heeft gemaakt, die kunnen worden gebruikt als sleutel om de kamer binnen te gaan door verbinding te maken met het apparaat.
Dit is een video over de HILFE AR Pop-up instelling:
https://www.youtube.com/watch?v=qdoaPzQEzeY

Vanuit WordPress

 1. Bezoek ‘Plugins > Nieuwe toevoegen’
 2. Zoeken naar ‘HILFE’
 3. Activeer HILFE AR vanaf je plugins pagina.

Handmatig

 1. Upload de hilfe map naar de /wp-content/plugins/ folder
 2. Activeer de plugin via het ‘Plugins’ menu in WordPress;
 3. Ga naar “na activering” hieronder.

Schermafbeeldingen

 • Het beheer van deze schermafbeelding shortcode
 • Dit screenshot bewerken shortcode
 • Deze schermafbeelding pop-up gids beheer
 • Deze schermafbeelding toont de shortcode banner
 • Deze schermafbeelding toont een pop-up gids

FAQ

Je vindt antwoorden op veel van je vragen op (https://fswa-net.com/contact).

Beoordelingen

Lees alle 2 beoordelingen

Bijdragers & ontwikkelaars

“HILFE AR” is open source software. De volgende personen hebben bijgedragen aan deze plugin.

Bijdragers

“HILFE AR” is vertaald in 15 talen. Dank voor de vertalers voor hun bijdragen.

Vertaal “HILFE AR” naar jouw taal.

Interesse in de ontwikkeling?

Bekijk de code, haal de SVN repository op, of abonneer je op het ontwikkellog via RSS.

Changelog

1.0.0

 • Eerste uitgave.