Deze plugin is niet getest met de laatste drie grote versies van WordPress. Mogelijk wordt het niet meer onderhouden of ondersteund. Er kunnen ook compatibiliteitsproblemen ontstaan wanneer het wordt gebruikt met recentere versies van WordPress.

Contact Form 7 Multiple Upload Addon

Beschrijving

De WordPress Plugin Contact Form 7 Multiple Uploads Addon ondersteunt het uploaden van meerdere bestanden tegelijk binnen het contactformulier. Het werkt vergelijkbaar met Contact form 7 plugin en ondersteunt ook meerdere bestandsextensies. Zoals de naam al zegt, is het een contactformulier voor WordPress gebruikers dat gemakkelijk te gebruiken en aan te passen is met diverse goede functies.

Met Contact Form 7 Multiple Uploads Addon kun je meerdere formulieren op een website beheren. Je kan ook het contactformulier aanpassen, evenals de inhoud van de mail met eenvoudige markups. De plugin is compatibel en getest om te werken met de WordPress Versie 4.9.4

Beoordelingen

Lees alle 2 beoordelingen

Bijdragers & ontwikkelaars

“Contact Form 7 Multiple Upload Addon” is open source software. De volgende personen hebben bijgedragen aan deze plugin.

Bijdragers