WordPress.org

Over

Vereisten

Vereisten

Om WordPress uit te voeren, wordt het aanbevolen dat je host het volgende ondersteunt:

  • PHP versie 7.4 of nieuwer.
  • MySQL versie 8.0 of nieuwer OF MariaDB versie 10.4 of nieuwer.
  • HTTPS ondersteuning

Dat is het eigenlijk. Apache of Nginx wordt aanbevolen als de meest robuuste en uitgebreide server voor het uitvoeren van WordPress, maar elke server die PHP en MySQL ondersteunt, voldoet. Dat gezegd hebbende, voor de soepelste ervaring bij het instellen en uitvoeren van je website, ondersteunt elke host op de hosting pagina het bovenstaande en meer zonder problemen.

Voor gedetailleerde PHP extensie aanbevelingen, zie het hosting handboek.

Let op: als je in een verouderde omgeving werkt waarin je alleen oudere PHP of MySQL versies hebt, werkt WordPress ook met PHP 7.0+ en MySQL 5.5.5+. Deze versies hebben echter hun officiële End Of Life bereikt en kunnen je website blootstellen aan beveiliging kwetsbaarheden.

Vraag je host om WordPress uit te voeren

Als je niet zeker weet of je host al WordPress kan uitvoeren, hier is een aanvraag die je kan kopiëren en plakken om naar hen te sturen!

Ik ben geïnteresseerd in de open-source WordPress <https://wordpress.org/> websoftware en ik vroeg me af of mijn account het volgende ondersteunt:

  • PHP 7.4 of nieuwer
  • MySQL 8.0 of nieuwer OF MariaDB 10.4 of nieuwer
  • Nginx of Apache met de mod_rewrite module
  • HTTPS ondersteuning

Bedankt!

Niet vereist, maar aangeraden in verband met verbeterde beveiliging

Hosting is veiliger wanneer PHP applicaties, zoals WordPress, worden uitgevoerd met behulp van de gebruikersnaam van je account in plaats van de standaard gedeelde gebruikersnaam van de server. Vraag je potentiële host welke stappen zij nemen om de veiligheid van je account te garanderen.