Domains

Om verschillende redenen gerelateerd aan ons WordPress handelsmerk, vragen we je, als je een website gaat beginnen over of gerelateerd aan WordPress, geen &# 8220;WordPress” in de domeinnaam te gebruiken. Probeer in plaats daarvan “wp”, of een andere variant. Wij zijn geen advocaten, maar zeer goede vertellen ons dat we dit moeten doen om ons handelsmerk te behouden. Veel gebruikers hebben ons ook verteld dat ze het verwarrend vinden.

Als je al een domein hebt met “WordPress” erin, het redirecten naar de “wp” gelijkwaardig is prima, net zolang als de belangrijkste gebruikers zien en je promoten niet “WordPress” bevatten, en op de lange termijn zou je moeten overwegen om de oude over te dragen aan de Stichting.

“WordPress” in sub-domeinen is prima, zoals wordpress.example.com, we zijn meer bezorgd over top-level domeinen.

We hebben dit tegen iedereen verteld die ons dit ooit heeft gevraagd. We hebben dit gepubliceerd zodat meer mensen zich bewust zijn van dit beleid.

<zeuren>Maar andere domeinen gebruiken WordPress in de naam!</zeuren>

Als ze niet WordPress.com, WordPress.net, WordPress.org, WordPress.tv of WordPressFoundation.org zijn, zijn ze niet toegestaan en dien je contact op te nemen met de eigenaar met een aanwijzer naar deze pagina. We zien dit het vaakst bij spam websites die plugins en thema's verspreiden met malware erin, waar je waarschijnlijk niet mee geassocieerd wilt worden.