WordPress.org

Over

Domeinen

Domeinen

Om verschillende redenen met betrekking tot ons WordPress handelsmerk vragen we je, als je een website gaat starten over WordPress of gerelateerd daaraan, om “WordPress” nbsp;niet&nbspte gebruiken in de domeinnaam. Probeer in plaats daarvan “wp” te gebruiken, of een andere variatie. We zijn geen juristen, maar zeer goede vertellen ons dat we dit moeten doen om ons handelsmerk te behouden. Bovendien hebben veel gebruikers ons verteld dat ze het verwarrend vinden.

Als je al een domein hebt met “WordPress” erin, is het prima om deze om te leiden naar het “wp” equivalent, zolang de belangrijkste die gebruikers zien, en die je promoot geen “WordPress” bevat en op de lange termijn zou je moeten overwegen om de oude over te dragen aan de stichting.

WordPress’ in subdomeinen is prima, zoals  WordPress.example.com, we maken ons alleen zorgen over top-level domeinen.

We hebben dit aan iedereen verteld die het ons ooit heeft gevraagd, we wilden het alleen openbaar maken zodat meer mensen op de hoogte konden zijn van dit beleid.

Als je andere domeinen ziet die WordPress gebruiken, en ze zijn niet WordPress.com, WordPress.net, WordPress.org, WordPress.tv, of WordPressFoundation.org, dan zijn ze niet toegestaan. Je zou de eigenaar moeten contacteren en naar deze pagina verwijzen. We zien dit het meest bij spamachtige websites die plugins en thema’s met malware verspreiden. Door ze aan te spreken, help je de integriteit van het project te beschermen.