Oproep naar sprekers voor WordCamp Antwerp 2018

WordCamp Antwerp zal plaats vinden op 2 en 3 maart.
De conferentiedag zelf valt op zaterdag 3 maart, voor deze dag zoeken we sprekers.

We verwachten dit jaar zo’n 200 designers, developers, ondernemers, marketeers, bloggers en docenten met een passie voor WordPress uit België en daarbuiten! Sprekers zijn vanaf dit moment welkom zichzelf aan te melden om te komen spreken!

Op zoek naar:

We bieden verschillende tijdsduren aan voor presentaties: lightning, focus en extented talk. Kies waar jij je goed bij voelt en de duurtijd die je voor je onderwerp nodig hebt. Een korte talk hoeft trouwens niet per sé diepgang uit te sluiten; als je onderwerp het toelaat, kan je snel de diepte in duiken. Vermeld in je aanmelding eventuele voorkennis die je van je publiek verwacht.

Geef bij je aanmelding aan in welke taal je jouw presentatie kan/wil geven (Nederlands, Engels, Beide). Als je beide kan en wil doen kiezen wij de taal aan de hand van het programma. We streven naar een goede balans tussen Nederlandse en Engelse presentaties.

Voel je vrij om meerdere aanmeldingen te doen als je meer dan één idee hebt, wij kiezen dan de presentatie welke het beste past bij het programma. Wij verzoeken je vriendelijk om één presentatie/idee per aanmelding te doen.

Meer info

Geen sprekerservaring: we helpen je!

Voor deze editie is er een sprekers trajectbegeleiding opgezet om nieuwe sprekers op het podium te krijgen. We zijn ervan overtuigd dat iedereen wel iets kan vertellen. Uiteraard staat deze begeleiding open voor iedereen die het wenst, 1ste beurt sprekers tot personen die al reeds een presentatie hebben gegeven maar feedback wensen op hun presentatie.
Leuk om te weten: deze begeleiding ondersteunt je ook bij het indienen van je talk.

Meer info

Geef een reactie